Og da var den ferdig!

Det gikk ganske radig når jeg først fikk satt meg ned med min «Skappel»-genser. Så på skiskyting på TV og strikket ferdig bakstykket. Deretter sto det festing av tråder og montering på tapetet … Og jeg ble jammen meg ferdig med genseren før jeg skulle på konsert i kirken og se min datter synge 🙂

Den er strikket i 2 tråder Drops Alpakka og 1 tråd KidSilk på pinne 6. Synes den ble tett og fin, og jeg har kjent at den varmer godt når den har ligget i fanget under strikking … Valgte en mørkgrå/koksgrå som jeg ble veldig fornøyd med. Når jeg var ferdig med forstykkene syntes jeg de ble veldig brede så jeg lurte på om jeg måtte bruke symaskinen for å kutte i sidene, men jeg fant ut at jeg skulle montere den som det var. Monterte ikke armene før jeg var sikker på at jeg skulle beholde selve bolen som den ble.

Når jeg så bildet av genseren så følte jeg meg plutselig himla stor og brei …. hehehe … men den siger jo nedover når den henger på da 😉

Den ble litt bedre når jeg hang den opp …

Er ikke så veldig glad i å ta bilder av meg selv, fordi jeg føler at jeg alltid ser så veeeldig stor ut på bilder. Jeg vet jo at jeg ikke er ei lita og nett ei da … 😉 så litt selvinnsikt har jeg jo …

Genseren ble litt vel lang i armene så jeg må brette de opp, men det kan være deilig med «votter» på kalde dager 😉

Dette er andre gang hvor jeg har lagt opp en del ekstra masker for jeg «umulig kunne passe den størrelsen som var oppgitt». Og det gikk bedre denne gangen enn forrige gang … for da måtte jeg bare gi vekk toppen da jeg «druknet» i den. Genseren er stor, og kunne nok med fordel vært litt mindre, men den ble i hvert fall veldig god 🙂

Og flere blir det da jeg har fått bestilling på 1 fra en venninne og så lurte lisjefrøkna på om «Kan jeg få en sånn også mamma» … og da må jeg vel sørge for det 😉

8 kommentarer til «Og da var den ferdig!»

  1. Den så helt herlig ut. Deilig med litt stor genser da. Og nei, du ser slettes ikke stor ut. Flott dame er det du er og genseren kledde du veldig godt 🙂 🙂

  2. Sjå der ja, der var den ferdig. Hadde håpa på å få sjå ansiktet ditt også eg da hehe. Men får vel grie meg med gneseren. Men syns plagga blir enda finere når ein har heile kroppen med. Eg er ikkje fan av desse genserne, men denne var av dei bedre. håper du får mye glede av den. Og eg sei det som det er eg da hehe.
    godt å vere ferdig med den tebnker eg. Håper du får ein fin dag i dag. Ser mannen går i fri også. Det er vel litt godt

  3. gretashobby:
    Du må nok det i denne omgang Greta 😉
    Det er deilig å være ferdig med den, men føler litt på at jeg har lyst til å lage en til og 😉 Ja, det er alltid hyggelig å få mannen heimatte 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *