På pinnen … og så ikke ….

Da jeg var ferdige med fingervantevottene i turkis så skulle jeg begynne med et par til i rosa, men siden garnet ikke var kommet så begynte jeg på en annen bestilling … nemlig Selbuvotter 🙂

Oppskriften fant jeg her: http://www.strikkeoppskrift.com/dokumenter/selbu.pdf 🙂

Jeg hadde kommet opp et lite stykke på mønsteret da jeg fant ut at votten ble for liten …. Hva gjør man da ?  …. Jo, da måtte jeg jo rekke opp hele og begynne på nytt med en pinnestørrelse større … Utrolig kjedelig og irriterende … men men … 

I posten samme dag så kom garnet jeg hadde ventet på …


Så da har jeg alt klart til neste prosjekt også  🙂

#Strikket #Selbuvotter #Votter 

 

6 kommentarer til «På pinnen … og så ikke ….»

  1. Lisbeth Pedersen:
    Ja, det måtte dessverre gjøres … og det er like greit å gjøre det med en gang, for jeg hadde irritert meg en masse om jeg ikke gjorde det 🙂

  2. Det er alltid kjedelig å rekke opp.Forferdelig kjedelig. Det er fine votter det der. Sånt eg skal strikke om ei stund eg og. Må slutt å sei det. hihi. Du ahr nok av bestillinger skjønner eg. Kos deg med strikketøyet i dag og nyt søndagen heime

  3. gretashobby:
    Ja, det er utrolig kjedelig … De er fine de vottene, enig med deg der 🙂
    Ja, det er faktisk noen bestillinger 🙂 Tusen takk og det samme ønskes deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *