Et «innimellom» prosjekt er ferdig

I fbm med at jeg skulle på styremøte fra fredag til lørdag så måtte jeg finne et strikketøy som jeg kunne ta med meg og som ikke krevde altfor mye telling og konsentrasjon.

Jeg kom fram til å ta med meg puta som jeg begynte på i romjula, men som har ligget en liten stund pga andre oppdrag ( http://hekleriogra.blogg.no/1388441700_p_pinnen_30_desember.html ). I tillegg tok jeg med meg bunadssjalet som jeg hadde med meg på håndarbeidscafe 🙂

Så nå har jeg fått strikket ferdig puta 🙂 Og jeg er veldig fornøyd 🙂 Det eneste som gjenstår nå er å få sydd i glidelås på begge putene jeg har strikket 🙂 Det vil nok bli flere puter etterhvert 🙂

Har fått strikket kanskje en cm på bunadssjalet i dag også 🙂 Det går sakte men sikkert framover med det også. 

I morgen skal jeg slappe av og nyte helgens siste dag 🙂 Det blir nok litt strikking … og kanskje litt tv-sport også 😉

Håper du får en flott søndag!

#Strikket #Pute 


 

13 kommentarer til «Et «innimellom» prosjekt er ferdig»

 1. for ei flott pute dette blir. Du strikker fint syns eg. kjekt å ha symaskin når ein skal finne lukking til putene.
  Gårvel litt tid å komme viodere på sjlaet, men det minker emd masker for kvar omgang. sjal eg kjekt å ha. Nyt dagen. godt å ha ein dag i ro før ny arbeidsuke starter. Du har nok å henge fingrene i vennen. klem

 2. foreignerat50:
  Jo, takk 🙂 Det er sikkert vanskelig for den som ikke kan strikke, men jeg synes det gikk veldig greit 🙂 Ha en flott søndag 🙂

 3. Så fin denne puten ble,og trasig med opprekket på vottene du startet på i går. Men tenker du strikker det fort opp igjen. Jeg må bare bøye meg i støvet for Dere som går på votter med så mye mønster,men mange flotte votter blir det. Du er utrolig flink skal du vite. Fortsatt fin søndag:-)

 4. Hobbystua:
  Tusen takk Marianne 🙂
  Det er sånt som skjer det … satser på at jeg snart har kommet i gang igjen 🙂
  Takk takk! Votter er jo gøy og faktisk ganske kjapt 🙂 Jeg er mer imponert over sokkestrikkerne jeg ;-), som deg! En fortsatt flott søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *