Mange gjøremål … men dårlig med håndarbeid …

Det har ikke blitt mye strikking de siste dagene … skjønner ikke helt hvor disse dagene blir av … men jeg finner vel ut av det en dag … 😉

Status på håndarbeidsfronten er at jeg er ferdig med Selbu-vott nr. 1 (med unntak av tommelen). Skal strikke ferdig vott nr. 2 før jeg begynner på tomlene 🙂 Det har dessverre ikke blitt tid til mye strikking denne uken. Tida har gått med til andre ting.

En av de tingene vi har fått gjort litt av denne uken er å måke snø. Vi fikk kjøpt oss en brukt snøfreser før jul og det er vi jammen meg glade for nå ja! For det har altså kommet så mye snø … Det er stort sett gubben som bruker snøfresen. Jeg har supplert med å måke verandaen og skrape så mye løs snø av tunet jeg kan … og det er jammen meg tungt arbeid 🙂 

Det er en liten plen til høyre i bildet som vi lemper all snøen opp på … men nå sliter vi tungt med å få opp snøen … til og med snøfresen har problemer med å få snøen høyt nok opp … håper jo at det snart skal roe seg, men dessverre så sier værvarslet snø i flere dager til …  Nå har jeg vært så heldig at mannen har hatt friuke så han har tatt det meste av snøfjerningen … Men han måtte jo tilbake på jobb igjen en gang … så nå er jeg på egenhånd med snøen. Har fått opplæring i snøfresern og i dag fikk jeg prøvd meg på å starte den … og det greide jeg! Så det ble litt fresing og litt måking på meg 🙂

Har fått lagt inn en økt med trening denne uken også. En venninne og jeg skulle prøve oss på ting vi ikke kan og valget falt på yoga fitness. Det var utrolig slitsomt, tung og både armer og bein skalv godt underveis, men det var faktisk gøy måte å trene på. Så dette må jeg få til flere ganger 🙂

Fikk en bestilling på eplekake i fbm med bursdagsfeiring 🙂

Fant ut at jeg måtte lage en liten kake til oss også når jeg først var i gang 😉 selv om det bare er en torsdag! 

Sønnen var godt fornøyd med kveldsen i dag 😉

Satser på en ganske rolig helg med forhåpentligvis en del håndarbeid 🙂 Da kan jeg komme sterkere tilbake 😉

Ha en riktig flott kveld og ikke minst helg!

#Vinter #Snø #Snømåking #Baking #Eplekake 

4 kommentarer til «Mange gjøremål … men dårlig med håndarbeid …»

 1. Så mye snø Dere har fått,og jeg skjønnergodt at en snøfreser er en god investering når jeg ser dette. En får problemer hvor en skal gjøre av alt sammen. Men det kommer lit her også men ikke langt fra det du har og stri med. Ser vi har kost oss med det samme i dag,jeg bakte eplepai og det smakte godt med krem til Ja en skal kose seg litt. Håper du får e fin helg uten mer snø:-)

 2. Hobbystua:
  Så artig da 🙂 Krem passer veldig godt til både eplekake og pai 😉
  Takk takk! Håper på det 🙂 En riktig god helg til deg og 🙂

 3. Så kjekt å sjå at du legger ut innlegg uten strikking også. Kjekt å vite litt meir om kvardagen utenom strikking. For den som har eit liv uten strikking da.Det er vel ofte lite av hos emg. Og likevel skriver og skriver eg hehe.
  Er så glad vi ikkje ahr all den snøen. Og hadde vi hatt den så er eg glad vi bor i blokk. du har da fått trimmet mye denne uka vil eg tro. Og meri blir det da den kommende uken siden mannen er på jobb. Snømåking er da jammen meg trening for heile kroppen så vidt eg hugser.
  Den kaka såg veldig god ut.fårbestillinger på det meste du.
  håper du får tid til strikking og andre ting du ahr lyst til å gjøre i helgen.Klem fra meg

 4. gretashobby:
  Hadde egentlig ikke tenkt det, men ser at det kan bli vel lenge mellom hver gang jeg får lagt ut nye/ferdig prosjekter … så da ble det sånn 🙂
  Det er veldig god trening synes jeg … kjennes sånn ut i kroppen 😉
  Satser på det, Greta 🙂 Blir en rolig helg hjemme med barna 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *