Da greide jeg det også!

Jeg trodde faktisk at jeg ikke skulle greie å gjøre det …. men jammen meg ble jeg en av mange 🙁

Tenker bildet sier det meste ….

11 kommentarer til «Da greide jeg det også!»

  1. Nå måtte jeg stusse litt når du skriver på denne måten,men etter og ha studert bildet så ser jeg jo nå at du har to like votter ja. Men nå er ikke jeg så happy med og strikke votter selv som du sikkert har skjønt så jeg gir meg bare over for deg og andre som går på mønstervotter. Men er nok ergerlig med to like men ser ikke ut som dette strikket er noe problem for deg så du strikker sikkert fort to votter til. Da har du et par som du kan gjemme til gave eller være litt raus mot deg selv:-) Nydelige votter er det og du er nok ikke alene om denne hendelsen. Håper du tar det med et smil og går på med nytt mot. En fortsatt fin kveld.-))

  2. Hobbystua:
    Måtte være litt kryptisk 😉 kunne jo ikke skrike det direkte ut ;P
    Tusen takk 🙂 Har begynt med neste vott og den er foreløpig en høyre vott 😉 Ha en fortsatt flott kveld 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *