Husk at den må være høyrevendt!

Jeg måtte jo strikke ferdig venstrevott nr. 2 i går kveld før jeg satte i gang med neste vott … som forhåpentligvis skal bli høyrevott … hehe

Men jeg satt hele tiden og sa til meg selv Husk at det skal være høyrevott …

Så da er jeg i hvert fall på riktig vei her 🙂

Så en som hadde begynt på et gensererme og syntes det var noe som ikke stemte. Det viste seg at hun hadde begynt med feil bunnfarge … hehe … så det er mulig å rote seg litt bort selv om man er erfaren ja 🙂 En må jo bare ta det med godt humør 🙂

Ha en riktig flott søndag alle sammen 🙂

10 kommentarer til «Husk at den må være høyrevendt!»

 1. Det går unna med strikkingen ser jeg – og så pent og jevnt som du strikker 🙂 God søndag til deg også – her er det varmegrader, så jeg benytter anledningen til å få vasket vinduene på utsiden i dag !

 2. majessysslerier:
  Tja … synes vel egentlig det går for sakte jeg da … 😉 Tusen takk!
  Hmm … tror jeg skal prioritere å få vekk den blaute snøen før det fryser på … vinduene … ja, det har ventet siden før jul … så de får vente litt til 😉

 3. Er nok ganske så sikker på at ein gjer det rett når ein har gjort slike feil. Men det var jo ikkje noe farlig da, når det bare er å strikke ny vott. De blir flotte votter. Kos deg videre med innesysler og avslapping i dag.

 4. gretashobby:
  Hehe .. en blir nok litt mer påpasselig med en gang, så jeg må bare passe på når jeg skal begynne på vott 4 😉
  Takk takk 🙂 Nå er jeg stort sett ferdig med utesyslene 🙂

 5. Se der er du godt i gang med en ny vott allerede,,men tungen rett i munnen nå:-) Blir flotte votter og jeg beundrer deg for og gå på igjen med godt mot:-) Håper du får en fortsatt fin kveld og en mindre stressende uke. Klem fra Marianne:-) ps.her regner det i dag.

 6. Hobbystua:
  Hehehe … må det … lovte at jeg skulle ha ferdig vottene til mandag. Så jo ikke for meg at jeg skulle gjøre den tabben ….
  Får ta dagene som de kommer og prøve å la være å stresse … ting går ikke fortere av den grunn 🙂 Ønsker deg og dine en riktig flott uke!
  PS Det har det gjort en del her i dag og …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *