2 par votter

Etter forrige helgs tabbe med å strikke to venstrevotter, så var det bare å hive seg over 2 høyrevotter. Første høyrevott var ferdig sent søndag kveld, og ble derved klar til levering mandag som jeg hadde lovt 🙂

Mandag kveld fikk jeg startet på høyrevott nr. 2 🙂 men votten ble ikke ferdig før i går kveld … det var litt andre ting som tok litt fokus de andre kveldene …. Og da tenkte jeg at jeg skulle få strikket ferdig tomlene på begge vottene i går kveld for da kunne jeg begynne på et annet prosjekt i dag …  men jeg slet litt med å holde meg våken og det ble bare krøll … Så jeg måtte rett og slett bare ta kvelden og starte på tomlene i dag …

Heldigvis fikk jeg strikket tomlene ferdig i dag til tross for en spennende tv-dag 😉 En skal konsentrere seg med få masker og strømpepinner … hehe .

Og denne gangen fikk jeg med alle lusene også 😉

Det var ikke planlagt, men nå har jeg altså et par selbuvotter til overs 😉

Nå blir det kos med Mesternes Mester, litt snop og strikketøyet 🙂 Nå skal jeg i gang  med neste prosjekt 🙂

Ønsker deg en riktig god lørdags kveld 🙂

 

#Strikking #Selbuvotter #Votter 

12 kommentarer til «2 par votter»

  1. Heisan:-) Så fine vottene ble selv om du måtte strikke et par ekstra. Men tror ikke du får problemer med og selge disse ved en eller annen messe. Greit og ha litt på lur også. Kos deg masse i kveld du og litt snop må en ha på en slik gulldag og strikketøyet er også for oss gull verdt:-)

  2. Hei kjære venn. Så flott dei vart desse para dine. Spes det paret du ikkje skulle alge hehe. Gleder emg til å gå igang med slike votter. Men det er ikkje Ol-strikketøy akkurat. Må velge litt anna strikketøy i desse tider. Har fått to sokkeoppdrag. Eit heilt enkelt og eit i Liverpoosokker. Dei sistnevnte får strikker i pauser når det ikkje er noko spennde. For der må eg holde tunga rett i munnen.
    Skjønner at du måtte gi deg når du var trøtt. Kan ikkje strikke selbumønster elelr anna mønster der ein skal følge godt med, når ein er trøtt. Sjølv om det er dei som klarer det. No skal eg eg innom eit åar blogger til, før vi går oss ein tur før kl 11. Da er det sofa og strikketøy og skiskifte. Ha ein fantastisk dag vennen både du og resten av gjengen din.

  3. gretashobby:
    Nei, det har du helt rett i Greta … det var ikke det letteste å strikke mens en ser på tv. Da må det være litt mindre å passe på 😉
    Hehe, håper dere får en riktig flott tur 🙂 Jeg har plantet meg godt i sofaen, skal få lagt ut et innlegg og innom noen blogger før jeg hiver meg over strikkinga:-) TV’en blir nok stående på det meste av dagen i dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *