Et rosa prosjekt …

Siden jeg omsider fikk ferdig Selbuvottene kunne jeg endelig begynne på neste prosjekt 🙂

Jeg startet på dette utpå kveldinga i går og jeg fikk strikket en del synes jeg 🙂 Bestemte meg for at jeg skal strikke parallelt slik at det blir lettere å holde styr på antall omganger osv 🙂 Og på en rar måte så føles det som at det går fortere også … og så er det motiverende, når du er ferdig med første så har du ikke mye igjen på nr 2 😉

I dag er det mye sport på tv 🙂 og da satser jeg på at jeg får strikket litt til 🙂

Håper at alle mammaene får en riktig flott dag og blir gjort stas på 🙂 Ha en riktig flott søndag!

#Strikking #Fingervantevotter #Votter #Fingervanter

10 kommentarer til «Et rosa prosjekt …»

 1. spennde og rosa prosjekt. HAr av og til gjort slik eg også. Men det er når det er resteprosjekt, slik at eg veit eg har nok av dei ulike fargene.Men sikkert lurt å gjere deet ellers også. Redd eg ikkje har nok ledige pinner til det for øyeblikket hehe. Heia dei norsk og god morsdag til deg

 2. Greta:
  Her er ikke ledige pinner noe problem … i hvert fall ikke strømpepinner 🙂 Det har faktisk ikke jeg tenkt på i fht restegarnsprosjekter … men har ikke hatt så mange strikkeprosjekter med restegarn … da har det stort sett vært gensere eller lignende.
  Takk Greta .-) Takk det samme

 3. Smart å strikke begge samtidig. Jeg også synes det er kjedelig å begynne på nr 2, så dette var et godt tips som jeg skal ta med meg 🙂 Fingervante-vottene blir helt sikkert flotte når de er ferdig 🙂

 4. Så pent du strikker og i gang med nye finger votter i herlig rosa farge. Noen ganger er det ikke så dumt og strikke begge på en gang så blir det likt:-) Var en fin gave du fikk i dag,men trist at mannen din ble uvel etterpå. Men håper det gå bra nå. Ellers vil jeg få ønske deg en ny og fin uke med jobb og det som hører til i hverdagen:-)

 5. Hobbystua:
  Tusen takk skal du ha 🙂
  Det går fint med han nå, han er på jobb og kroppen fungerer greit 🙂
  Tusen takk 🙂 Denne uken er det meg og ungene på egenhånd 🙂 Det går veldig bra det og 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *