Et lite snike-prosjekt innimellom

Jeg har i lang tid vært på jakt etter en oppskrift på et par ugle-pulsvarmere som jeg så i Mollie Makes nr. 2, men jeg har ikke greid å få tak i bladet. Tok kontakt med en god venninne for å høre om hun kanskje kunne ha bladet tilgjengelig, og jammen meg var jeg så heldig at hun hadde det 🙂 Dette var tirsdags kvelden og torsdag hadde jeg det i posten 🙂

Hadde bestemt meg for at jeg skulle ha ferdig flere prosjekter først, men de så så kjappe ut så jeg måtte jo bare prøve ….

Det jeg ble mest overrasket var hvor små de ble, de passet min 8 år gamle datter mye bedre enn meg … 

Oppskriften sa et garn til pinne 7 eller 8 som skal strikkes på pinne 5. Jeg valgte et garn som gikk på pinne 9. Så jeg må bare eksperimentere litt med pinnestørrelse eller evt. maskeantall. Jeg får se hva jeg gjør der … men det må vente til jeg er ferdig med et par andre oppdrag 😉

Det var i hvert fall en liten frøken som var superfornøyd 🙂

8 kommentarer til «Et lite snike-prosjekt innimellom»

 1. Hehe, de ble kjempe stilige. Utrolig kult mønster. Flaks for din datter at de var for små til deg 🙂 Ha en fin søndags kveld 🙂

 2. Tenker din datter ble glad jeg når dette ugleparet passet godt til henne og ikke til deg. Riktig så søte ble dem. Fant mønster via en Dansk nettside på slike og strikket etter mønsteret,men passet til en 6 åring og skulle være damestørrelse. Men du får nok prøve igjen med annet garn og pinner:))

 3. Hei. Dei vart da søte desse her. Og kjekt for gromjenta å få seg nye pulsvanter vil eg tro. Du får finne ein måte å forstørre dei på. Det kalrer du nok godt tenker eg. Lykke til med det. Ha ein find ag på jobb og nyt olkvelden etterpå klem

 4. hobbyz:
  Ja, hun var godt fornøyd med det ja 🙂
  Takk takk, får ønske deg en flott mandagskveld jeg da 😉 siden jeg er litt treg med å svare 😉

 5. Hobbystua:
  Jeg gir ikke opp for det, finner nok helt sikkert ut av det. Men det får jeg ta senere når jeg har fått ferdig ett oppdrag eller to til 😉

 6. gretashobby:
  Hun var godt fornøyd :.-) Det finner jeg ut av, må bare gjøre ferdig noen andre oppdrag først 🙂
  Takk takk! Dagen på jobb har vært koselig den, selv om det er litt hektisk. Har passet på å få trent litt i ettermiddag. Må benytte sjansen når en kan 🙂
  Nå går det i hopp, men det ser ikke lovende ut …
  Ha en flott kveld Greta. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *