På pinnen 18. februar 2014

Jeg begynte med dette prosjektet for et par dager siden pga av at det er et litt lettere strikk når det var ble vel spennende på TV. Det er et oppdrag som står for tur så jeg fant ut at det ikke gjorde noe å starte på det før det andre var ferdig. Det er en tid for forskjellige oppdrag og fingervantestrikking er ikke det enkleste … det er noe en må konsentrere seg litt om 🙂 Og da er det jo veldig greit at en kan ta noen andre som ikke krever fullt så mye konsentrasjon … i hvert fall ikke til å begynne med 😉

Her er fargene som skal brukes 🙂

Og her er jeg i gang.

Det strikkes i Gjestal sitt Bomull Sport garn på pinne 3,5.

Jeg har ikke tenkt å røpe hva dette skal blir enda, det får komme etterhvert som det skrider fram 🙂

 

8 kommentarer til «På pinnen 18. februar 2014»

  1. Greit å ha litt å velge i i desse tider. Så spennde da. heilt umulig å vite kva det er vennen. Du er så hemmelighetsfull hihi. Det erlov det da. Blir spennde å følge med kva det er for noko. Her er veret nydelig i dag.Håper du får ein veldig god dag også, klem

  2. Flotte farger! Det blir spennende å se hva det er 🙂 Jeg begynte strikke videre på en lommetøffel, men da jeg skulle finne fram til oppskriften på nettet, så var den ikke tilgjengelig. Jeg får stoppe når den er så lang jeg synes å huske at den skal være og telle masker og skrive ned før jeg syr den sammen slik at makkeren kan bli lik 🙂

  3. Spennende, fine farger har du i alle fall så uansett tror jeg det blir bra 🙂 Gleder meg til å se resultatet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *