Statusrapport på bunadssjalet

Må holde dere litt oppdatert på fremdriften på bunadssjalet 🙂

Det går sakte men sikkert framover, men det tar tid. Det tar sin tid å strikke en pinne fram og tilbake, så det er ikke et arbeid jeg ser stor framdrift på så fort .. Men etterhvert når jeg kommer lengre så minker det litt etter litt på antallet masker og da går det jo kjappere 🙂

Her synes hullkanten som jeg holder på med akkurat nå :

Skal ikke se bort i fra at jeg kan få strikket noen omganger i løpet av helgen, så kanskje det blir en statusoppdatering igjen da 😉

Ha en riktig flott helg!

 

#Strikking #Bunadsjal #Hullmønster #Sjal

10 kommentarer til «Statusrapport på bunadssjalet»

 1. Oy, dette ser ut til å være et prosjekt som tar tid ja, men du er jo en reser på strikkepinnene så tenker du er ferdig om ikke så lenge 🙂 Gleder meg til du er ferdig så vi får se resultatet.

 2. der er nok grunnen til at jeg ikke strikker, det tar så lang tid 😉 Men det er sikkert vell så godt å bli ferdig og man er riktig så fornøyde 🙂

 3. Sånne ting tar tid men eg kjekt å lage.Kor mange masker startet du med? Du har kanskje skreve det før da, men eg hugser det ikkje. Kjekt å ha noen sånne langtidsprosjekt å holde på med innimellom også. du strikker vel no sikkert og ser ol. Eg tar meg ein liten pc-runde. Ha ein flott dag.klem

 4. gretashobby:
  Jeg startet med 600 masker så det tar sin tid å strikke en omgang 🙂 Det er greit med prosjekter som en har god tid på 🙂 Men vil gjerne bli ferdig med det også 🙂
  Det blir OL og strikking i dag og 🙂

 5. Det så ut som å være et spennende sposjekt og allerde så det utrolig flott ut! 🙂 Spent på å se fremgangen på deg og ikke minst det resultatet av det når det er ferdig 🙂
  Ha en flott helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *