Det «hemmelige» oppdraget ….

Nå er det lenge siden sist jeg hadde et innlegg på bloggen min! Det har blitt lite tid til håndarbeid på hverdagene, så jeg har kun fått holdt på i helgene … og da tar ting litt tid å få ferdig. Men nå i dag ble jeg omsider ferdig med del 2 av et oppdrag som jeg nevnte i et tidligere innlegg:  http://hekleriogra.blogg.no/1392550317_p_pinnen_16_februar_2.html.

Jeg fikk strikket ferdig begge delene forrige søndag, men det som skulle være den enkleste delen av jobben viste seg å være den mest tidkrevende delen av hele arbeidet …

Og her er begge delene 🙂

Sydde ikke sammen den nedre delen av arbeidet med en gang fordi det gjensto mere på arbeidet 🙂 Det var mye enklere å gjøre ferdig når jeg ikke hadde sydd igjen i bunn.

Det neste jeg skulle gjøre var å brodere med maskesting på arbeidet. Og det som skulle broderes var noen stjerner i grønt. Jeg brukte litt tid på å tegne opp stjernemønsteret i et Excel ark for å gjøre det lettere for meg selv underveis.

Til å være første gang jeg sydde maskesting, så synes jeg ikke resultatet ble så allerverst jeg …

Og slik ble den første delen seeende ut når den omsider var ferdig på onsdagen (ser lik ut på begge sider). 

Så var det å få gjort ferdig del nr 2 av arbeidet 🙂 Her skulle jeg brodere 3 stjerner som var litt mindre enn de andre, og slik ble resultatet 🙂

Det var godt å endelig bli ferdig med disse 🙂 Og nå har dere vel klart å gjette hva dette skulle være 😉 Eller ….?

Gleder meg veldig til å begynne på andre ting nå 🙂 I kveld skal jeg strikke videre på bunadssjalet 🙂 Håper det er noe bra på TV …

 

#Strikking #Flagg #Irak #Syria #BomullSport

 

 

12 kommentarer til «Det «hemmelige» oppdraget ….»

 1. Du gjør mye fint:) først trodde jeg at det skal brukes til jul. Putetrekk kanskje?
  Men det står på ditt emne om flagg i Irak eller Syria?
  Ha en fin søndag!

 2. Så dette var det hemmelige oppdraget ditt,og for og være første gangen du syr på sting så er det jo helt supert. Ser jo ut som du har strikket stjernene inn. Flink du og jeg tror ikke noe stopper deg:-) Må du ha en fortsatt fin søndag og jeg er spent på det neste du lager blir alt:-))

 3. Det ble veldig flott, Så flink du er med maskesting. Kan ikke se at de er sydd på i etterkant. Du er kjempe flink. Stilig veggpynt det der.:-)

 4. Hei, måtte sjekke om du ahdde lagt ut noe i jungelen av blogginnlegg som ligger og venter på at eg skal komme igjennom dei. Grier ikkje det i dag, så da måtte eg skrolle litt og der var det eit innlegg fra deg. Det er noen som vil henge det syriske flagget opp på veggen sineller. Veldig spesielt oppdrag tor eg. Men du greier jo alt du. Kjempeflott brodert. Eg har ikkje orka å lært meg det skikkelig eg. Har så vidt prøvd men den gangen funka det ikkje.
  Du får ein del spennde oppdrag. No er eg faktsik tom for betalte oppdrag, så ahr du formange veit du kvar du skal sende bestillinger hehe. Har manbge prosjekter da, men blir ikkje rik av dem. Men no skale g prøve å strikke litt igjenn. Ha ein fin søndagskveld vennen og nyt siste timene sammen med din kjære før han drar på jobb att. klem

 5. gretashobby:
  Det har vært dårlig på blogginnlegg fra meg i det siste, men det er jo sånn når ting tar tid 🙂
  Ja, det var en som ønsket det 🙂 Det startet egentlig med flagg-gryteklutene, men disse kunne ikke lages på samme måte 😉
  Har fremdeles flere oppdrag på tapetet, men det minker på de 🙂 Men tenker det er greit for min del, må jo få laget opp diverse til messer osv. Målet er jo å få vært med på et par før jul 🙂

 6. Greta:
  Det er godt å ha noen ting på lager i hvert fall 🙂 Ser at jeg bør lage opp litt småluer og votter til de minste. Greit å ha som gaver når venner og familie får noen ekstra tilskudd 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *