Oppdatering av status på bunadssjalet

Nå føler jeg at det stort sett går i oppdatering på bunadssjalet, men det er jo et arbeid som tar tid.

Har stort sett strikket på sjalet de stundene jeg har hatt til håndarbeid, og nå har jeg altså strikket 106 pinner og maskeantallet er kommet ned i 320 masker så det går i hvert fall framover 😉

Ser tuppen på sjalet ble krøllet sammen. Men den skal ende i en spiss …

Nå feller jeg 2 masker hver runde, og hver 3. runde så skal det felles 4, så det blir en del runder før alt er felt. Husker ikke at det var så stort, men en glemmer fort ;P Det som er gøyest er jo at det blir mindre masker for hver runde og da går det jo fortere etterhvert 🙂

Nå blir det en liten pause frem til jeg får mer garn, så da kan jeg jobbe litt med andre ting 🙂 Ha en flott søndag!

 

 

9 kommentarer til «Oppdatering av status på bunadssjalet»

  1. Det blir flott til slutt. Og eit greit strikk å holde på med sånn over tid. Må jo det også. Men det er ikkje sånt som er vanskeløig å komme inn att i om du kommer utav det tror eg. Håper du får rett farge danår du får nytt garn. Ønsker deg ein fortsatt fin sødag min venn. Kva strikker du på i dag da. klem

  2. Det er sikkert godt når du ser masketallet kryper nedover og ikke motsatt. Men litt da og litt da så går det rette veien:-) Skal bli artig og se dette ferdig Tone Britt:-)) En fortsatt fin dag:-)

  3. gretashobby:
    Nei, det er ganske greit å hoppe ut og inn fra 🙂 Håper det, men får bare se hva det blir til.
    Takk 🙂
    Jeg strikker på noen luer, har strikket den første tidligere men ikke montert den enda. Det kommer et innlegg etterhvert om det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *