Et lite livstegn … uten bilder ;-)

Det har vært litt lite aktivitet på meg i det siste, men det bunner jo ut i at jeg ikke har hatt så mye tid til å holde på med håndarbeid eller at jeg har prioritert andre ting innimellom.Da får jeg jo ikke gjort ferdig så mye av gangen, og det finnes jo grenser for hvor ofte jeg skal legge ut statusrapport på bunadssjalet 😉

Jeg har heller ikke fått tittet så mye innom de bloggene jeg følger som jeg ønsker, men jeg kommer sterkere tilbake 😉

Jeg har mye på «tapetet», men jeg må prioritere hva som skal gjøres når. I tillegg er det mye å gjøre på jobb, så det har blitt litt overtidsjobbing i det siste. En skal jo også få trent litt innimellom og da strekker ikke alltid tida til. 

Men jeg kan jo fortelle hva jeg jobber med innimellom 🙂

 

1. Lager mønster til en heklet gardinkappe. Det mønsteret som oppdragsgiver ønsker passer ikke med målene, så nå tester jeg ut mønster og hekler prøvelapper for å se hvordan mønsteret blir. Jeg er ikke helt i mål på det enda.

2. Bunadssjalet som går sin gang. Ekstra nøster er kommet i hus og jeg strikker på det med jamne mellomrom.

3. Lager mønster til nok et flagg fra samme oppdragsgiver som tidligere.

4. Lager mønster til påskegrytekluter. Grunnen er at jeg ikke har funnet mønster som jeg liker alt på, kun deler av mønsteret. Jeg skal derfor sette sammen mitt eget med utgangspunkt i flere forskjellige.

5. Har strikket på noen luer, men de er ikke montert enda. Det vil komme et i nnlegg når jeg får montert de 🙂

6. Planlegger mønster, samt sjekker stoff og farger som kan brukes for å få riktig effekt på et teppe jeg skal lage i presang. Må innom noen quiltebutikker i nær framtid for å få plukket ut fargene som jeg skal bruke.

7. Tenker på mønster og farger til noen puter som jeg skal lage i innflyttingsgave til noen vi kjenner.

 

Det er litt forskjellig her, og jeg kommer i mål etterhvert, men en skal ha roen til å sette seg ned og ikke minst tid. Gidder ikke å stresse med ting. Det skal være kos!

Ønsker dere alle en riktig flott uke 🙂

 

#Hekling #Strikking #Prosjekter 

 

12 kommentarer til «Et lite livstegn … uten bilder ;-)»

 1. fjellgeitbundingen:
  Jeg har alltid mange prosjekter på gang, og synes i grunn det er gøy. Men det kan bli for mye når en ikke får gjort så mye av gangen. Men det er ikke så mye jeg har tidsfrister på, og det er jo greit 😉

 2. Hei og hå. Artig å lese litt oppdatering fra deg:)
  Du har mye på gang, ser jeg.
  Jeg har begynt å hekle grytekluter også. Legger ut til bloggen senere.
  Lykke til med dine prosjekter:)

 3. Ops, det høres ut som damen er meir enn kreativ for tida. Duvrrden så mye du har på gang. Flink er du til å lage egne mønster er du og. Det blir spennende å følge med videre. Flinka. Husk å ta det litt med ro også da. Klem fra meg

 4. Noen ganger er det travelt og tida flyr. Da er det greit å vite at bloggen ligger der uansett. Hyggelig at du tittet innom. Jeg begynner å bli mer og mer opptatt av hagen og har ikke tid til håndarbeid 😀 Tida bør jeg bruke på studiet, men det er herlig energigivende å holde på i hagen og drømme og planlegge 🙂 Klem

 5. Greta:
  Hehehe … tja, om jeg er flink til å lage egne mønstere må jeg jo bare se på etterhvert, men jeg har i hvert fall tenkt å prøve 🙂
  Ja, skal jeg ta det mer med ro med håndarbeidet så får jeg vel knapt gjort noe ….
  Klem

 6. dandilion:
  Ja, den stikker heldigvis ikke et sted. Men liker ikke å la det går for lenge mellom hver gang jeg oppdaterer … men det er bare sånn det blir innimellom.
  Kos deg med hagen og planleggingen du, det er jo den første skikkelige våren dere har i huset og med ny hage 😉 Klem

 7. dandilion:
  Så deilig med en dag ute i hagen. Jeg foretrekker å sitte med håndarbeidet i hagen eller på verandaen jeg, er ikke så veldig glad i selve hagearbeidet 😉
  Ha en riktig flott uke! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *