Ferdig med prøvelapp nr. 2

Jeg fortalte i forrige innlegg at jeg skulle lage et mønster til en gardinkappe som jeg skal hekle på bestilling. Den skal ikke være så lang som originalmønsteret tilsier så jeg måtte forsøke å minske inn på mønsteret slik at jeg fikk den akkurat passe vid 🙂

Jeg laget et forslag som så bra ut, men jeg så at mønsteret ble veldig amputert ved å gjøre det på den måten. Så jeg måtte jo bare prøve å endre på mønsteret igjen, og i utgangspunktet er jeg veldig fornøyd med mønsteret nå. Håper at oppdragsgiver synes det samme ….

Så da er det bare å vente på tilbakemelding 🙂

#Heklet #Gardinkappe #12/4-garn 

12 kommentarer til «Ferdig med prøvelapp nr. 2»

 1. Det ser veldig fint ut på bilde hvertfall, så eg regner med at ho syns det er topp også. Kjempefint mønster blir det. Håper du tar detg tid til å nyte dagen i dag også

 2. gretashobby:
  Takk takk 🙂 Det er tatt utgangpunkt i en annen gardin jeg heklet, og så har jeg tilpasset til ønsket størrelse. Den blir jo ikke helt den lengden ho vil ha, men ho kunne flytte gardinstanga litt opp sa ho 😉 Det har jeg store planer om, skal legge opp til et nytt arbeid som skal være ferdig til påske og så skal jeg ut på verandaen og i sola 🙂

 3. Heisan:-) Dette ser ut til og bli et veldig pent mønster,og så flott at du kan telle ut hvordan du skal tilpasse mønsteret. Her må jo bare mottaker bli fornøyd. Lykke til med heklingen og trådfestningen av fine luer du har strikket. Det er noen artige luer også:-) Dessuten var det ekstra koselig og se noe fra deg her igjen . Håper du har hatt en solrik og fin helg og en god start på en ny uke ønsker jeg deg:-)

 4. Hobbystua:
  Takk 🙂 Satser på det 🙂
  Så koselig av deg å si det 🙂 Det har vært en deilig og avslappende helg med mye sol. Har i hvert fall ladet batteriene så godt som det har latt seg gjøre 🙂
  Ha en riktig flott uke du og:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *