Ett nytt prosjekt på gang ….

I går startet jeg med et nytt prosjekt. Jeg har tegnet mønsteret selv og jeg er veldig spent på om det blir som jeg har tenkt 🙂

Utfra fargene og årstiden så skjønner dere vel at det er påsken som blir tema og er bakgrunn for fargevalget 🙂

Ønsker alle sammen en riktig flott uke 🙂 Ta tid til å ta vare på deg selv 🙂

10 kommentarer til «Ett nytt prosjekt på gang ….»

  1. Det blir påskegrytekluter tipper eg. Ikkje lang tid å gjere det ferdig på men du rekker det du. Stå på og kos deg med strikketøyet. Skal ah ei lita økt til eg og men det blir ikkje så mye med meg i dag. klemmen

  2. Dette blir sikkert noe fint ettersom du har valgt noen fine vårlige farger,,kan jeg kanskje tippe på noe til kjøkkenet som grytekluter? Er bare noe som slo meg ettersom du skriver noe for påsken. Ønsker deg også en fin uke og kos deg med strikkingen når du kan.-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *