Endelig påskefri :-)

Det er en liten stund siden sist jeg har hatt innlegg på bloggen. Det har ikke blitt gjort så mye håndarbeid i ukedagene, så det er stort sett helgene som jeg får satt meg ned med det for tida. Det er jo ikke alle prosjektene som er så fort gjort så da blir det litt tid før jeg får noe ferdig 🙂

Jeg begynte på et påskeprosjekt for et par uker siden (http://hekleriogra.blogg.no/1396290888_ett_nytt_prosjekt_p_g.html) som jeg fikk gjort siste finish på i går 🙂

Det var flere av dere som gjettet hva jeg skulle lage 😉 Det var nemlig grytekluter 🙂 Og sånn ble de 🙂

Ser at værhårene ikke ville ligge jeg som la de, de lever sitt eget liv 😉

Mønsteret har jeg laget selv, men har brukt noen elementer fra www.garnstudio.com sitt påskesortiment.

Vil ønske alle en riktig God Påske 🙂

8 kommentarer til «Endelig påskefri :-)»

 1. Dt var di nydligst påskgrytklutne eg ahr sett i mitt liv. Så mye arbeide det er da. Du er jammen dyktig. Skikkelig fine var dei. Ikkje rart at det ikkje går så fort, når det er slike prosjekt du holder på med. Mga imponrt. håpre du og din kjære V får ei fin påske og ungene da sjølvsagt. Kos dere masse klem

 2. gretashobby:
  Tusen takk skal du ha Greta 🙂
  Det ble litt mange farger samtidig, men desto gøyere da når resultatet faktisk ble bra 🙂
  Tusen takk for det 🙂 Det gjør vi sikkert!
  En riktig flott påske til deg og dine også. Klem

 3. Dette var da noen skjønne og artige påskegrytekluter som ble ferdige i rett tid,og jeg tippet rett også:-) Du er jo flink til og sette sammen mønster og artig og ha noe som du har komponert selv.
  Skjønner godt at du ikke har så mye tid til verken håndarbeid eller blogg når en har familie med barn som krever sitt også. Så en må jo prioritere sine nærmeste i første rekke og så får det andre komme etter hvert. Men veldig koselig og se deg med noe her igjen,det skal du vite:-)
  En riktig så fin påske vil jeg få ønske deg og dine og så satser vi på strålende vær:-))

 4. Hobbystua:
  Tusen tusen takk 🙂 Det gjorde du 😉
  En må nok det innimellom og så har det vært mye ekstra jobbing i det siste også 🙂 Har blitt noen sene kvelder og da er det ikke så mye tid igjen 🙂
  Så koselig at du sier det 🙂
  Ønsker deg og dine en riktig flott påske 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *