Litt lappeteknikk …. Del 1

I går startet jeg på et bestillingsprosjekt i lappeteknikk.

Jeg har gjort meg noen tanker om hvordan jeg ønsker at det skal bli, men jeg vet ikke helt om jeg får det til på den måten.

Har tatt noen bilder som viser hvilke farger og stoffer jeg har valgt til prosjektet 🙂 På det første bildet ble fargene litt blasse. De kommer litt klarere fra på de andre bildene 🙂 

Her ser dere fargene og selve stoffene i nærbilde 🙂 Litt lettere å få inntrykk av både farger og stoff da 🙂

Som dere ser så er det høstlig tema både i stoffene og fargene, men synes like gjerne at fargene viser årets gang også 🙂 Synes fargene er utrolig flotte 🙂 Stoffene er en kombinasjon av Robert Kaufmanns serier Fusion og MixMasters 🙂 Har veldig sansen for stoffene i de seriene og ikke minst fargene 🙂

Hva dette skal bli får dere se snart 😉 Ha en riktig flott mandag 🙂 og ikke minst God Påske 🙂

#Lappeteknikk #Høstfarger #RobertKaufmann #Bomullsstoff 

 

4 kommentarer til «Litt lappeteknikk …. Del 1»

  1. Hei på deg. Her var det my herlig stoff. Får litt sånn nostalgisk vibbr av dm. Lagd masse lappetekknikk for mang år siden. Det var dn gang ikkj eno. Gleder meg til å sjå kva du skal alg av alt detet vakkre stoffet. Ønsker deg ein flott mandag kjære deg. Nyt den. klem 🙂

  2. gretashobby:
    Det får du snart se Greta 😉 Så gøy 🙂 Visste ikke at du har holdt på med det og 🙂 Du er veldig allsidig!
    En flott tirsdag ønskes deg og dine 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *