Lappeteknikk … Del 2

Jeg fortalte om et lappeteknikk prosjekt som jeg begynte med for ikke så lenge siden.

Det høres egentlig litt «høl i huet» å kjøpe dyre stoffer for å dele de opp i småbiter og deretter sy de sammen igjen, men det er så utrolig hvor mye man kan gjøre med noen stoffbiter. Her skal dere få se hva jeg har gjort så langt 🙂 Det gjenstår en del enda, men det går framover.

Har faktisk brukt det meste av dagen med symaskina og strykejernet 😉 Det er pirkearbeid og tar lang tid, men det er faktisk verdt det om det blir som jeg har tenkt 😉

Først delte jeg opp stoffet i strimler, som jeg deretter sydde sammen slik:

Deretter delte jeg opp i strimler igjen slik at stripene besto av små ruter:

Rute-strimlene satte jeg sammen til dette:

Jeg er veldig godt fornøyd hvordan det ble, selv om det ikke var helt slik som jeg hadde tenkt meg 🙂 Det gjør at jeg må tenke litt alternativt for hvordan jeg skal gjøre de siste detaljene, men det får dere ikke vite helt enda … må først få testet ut hvordan jeg skal gjøre det 🙂

Ønsker deg og dine en riktig flott påske 🙂

#Lappeteknikk #Høstfarger #RobertKaufmann #Bomullsstoff

6 kommentarer til «Lappeteknikk … Del 2»

  1. strikkogtov:
    Det er fort gjort å bli det. Har ikke sydd så veldig lenge, men desto gøyere å få til det jeg ønsker 🙂 Det blir nok ikke noen duk nei 😉

  2. Så flott det blir. er så artig det der, for ein veit aldri korleis deet verdet før ein har laga det. Var så hekta at ryggen vart heilt ødlagt eg da. Så no har eg ikkje symaskin hehe. Glder meg til å sjå reesten. Fortsatt fin påske til deg vennen

  3. gretashobby:
    Takk Greta 🙂 Ja, det tar godt på ryggen og nakken når en sitter bøyd over symaskinen sånn. Det er bare sånn innimellom jeg holder på med lappeteknikk. Det er så mye annet strikk og hekl jeg vil holde på med 😉
    En fortsatt fin påske til deg og. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *