Lappeteknikk … 3. og siste del …

For de av dere som har fulgt med de siste dagene så har jeg fortalt om mitt siste lappeteknikk prosjekt som jeg har holdt på med de siste dagene. Dette ble laget som en gave til noen i familien, og jeg kunne jo ikke legge ut bilder av det ferdige prosjektet før de hadde fått det.

Tidligere innlegg om prosjektet ser du her http://hekleriogra.blogg.no/1397424679_litt_lappeteknikk__del_1.html og http://hekleriogra.blogg.no/1397425751_lappeteknikk__del_2.html.

Slik så det ut før jeg begynte med finishen 😉

Her er bildene og hjertet på midten festet med knappenåler.

Bildene på teppet viser hytta til mottakerne fra den spede begynnelse.

Slik så hytta ut første gang jeg var på besøk 🙂

Og slik ble den etter litt påbygging 🙂

En del av bildene ble litt gulere, mens de andre ble litt bleke … men fargene er klare  og ikke fullt så gule 🙂

Det er første gang jeg har applikert på motiver så det var spennende å gjøre. Og heldigvis fikk jeg det greit til 🙂

 

Ønsker alle sammen en riktig God Påske 🙂 Måtte den bli slik du ønsker 🙂

 

 

12 kommentarer til «Lappeteknikk … 3. og siste del …»

  1. Hei Tone Britt:-)) Dette kan du være stolt av og ha laget,virkelig flott utført og sikkert artig og få noe så fint og at du har sydd på hytta med før og etter bilder var en glup ide:-) Du er jo rene kuntneren og ikke noe som stopper deg tror jeg. Og det var en stor forskjell også på hvordan hytta var før og nå rene bolighuset. Tror påsken blir bra jeg og selv skal vi vaske vogna og få opp forteltet og gjøre dette klart for sesongen. Liksom litt rart for syntes ikke det er lenge siden vi tok det ned,,men beviser bare at tiden går alt for fort. Ønsker deg og dine en herlig og god påske og kos deg så mye:-))

  2. Du er berre ein heilt suveren. Herlighet så flink du er. Kjempfint var det. Dette falt nok i smak vil eg tro. viss ikkje skjønner ikkje eg noeb ting. Hielt fantastisk var det. du kan alt du. Strikke, hekle, sy og så har du hus og heim i tillegg. Bra du er ung og sprek sei no eg. Fortsatt fin påske. Stor klem til ein mester.

  3. Hobbystua: Tusen hjertelig takk 🙂 Tja vet nå ikke det, men jeg er ikke redd for å prøve ut de ideene jeg har. Det er ikke alt som blir noe av eller så blir det noe helt annet enn jeg hadde tenkt 😉 Hvor står vogna deres? En riktig flott påske til deg og Marianne 🙂 Klem

  4. Jeg glemte og skrive at fargene var nydelige også:-) Vi har vogna ute i Skjeberg nærmere bestemt Løkkevika. Liten plass med kun 5 vogner så her er det ikke noe mas eller trengsel. Så der trives jeg godt. Skjebergkilen og Singlefjorden rett ut.
    Klem fra meg og så må du ha en fin påske:-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *