På pinnen – bestilling av bunadstrømper

Jeg fikk en henvendelse om jeg hadde tid til å strikke noen bunadstrømper til en ett-åring som skulle være ferdig til 17. mai 2014. Jeg måtte tenke litt på det, men kom til at det skulle jeg greie. Har flere bestillinger liggende, men flere av de skal ikke leveres før til sommeren så de har jeg litt tid på 🙂

Garn og oppskrift ble levert meg 🙂 Strømpene skal strikkes med pinne 2 og 2,5 og jammen meg er det litt forskjell når jeg har holdt på med 3 og 3,5 den siste tiden. Selv om en ikke skulle tro det så ble det vesentlig forskjell. Garnet er jo ganske tynt og det er mye mønster på strømpene.

Tok det med på påskeferie i tilfelle jeg ble ferdig med bunadssjalet og lua som jeg skulle strikke. Ble ikke helt ferdig med lue-oppdraget så jeg har akkurat fått startet på dette oppdraget 🙂

Slik ser de ut:

Det er litt jobb med disse og ikke minst så er det en skikkelig konsentrasjonskrevende jobb med små pinner, tynt garn og mye mønster. Det er ikke et arbeid jeg drar med meg på flytur … så det blir et annet litt enklere arbeid som får være med meg på styremøte/landsmøte i helgen 🙂

 

#Bunadstrømper #LanettBabyull #17mai

2 kommentarer til «På pinnen – bestilling av bunadstrømper»

  1. Du har fått deg litt av ein jobb ja. Blir knøtet med så tynne pinner. Hadd gått opp eit halvt nr eg. Men dette klarre jo du på strak arm.Du re jo så flink. Jo det er du, så ikkj protster. Ønskre deg ei super helg med V og resten av gjengen

  2. gretashobby:
    Takk Greta for alltid å ha troa på meg 😉 Tusen takk Greta 🙂
    Takk for det, men jeg får nok ikke være sammen med V og gjengen i helgen. Det er styremøte og landsmøte så jeg må dit. Ha en riktig flott helg du og 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *