På pinnen – luebestilling

I slutten av påsken startet jeg på et nytt bestillingsoppdrag som jeg har hatt liggende 🙂 Jeg skal strikke en «Mot Mobbing» lue for en veldig god venninne 🙂 

Den skal strikkes i Merino Extra Fine og mønsteret blir strikket i Spar Garn 🙂

Jeg begynte på en lue i påska og den ble jeg ferdig med på mandagen. Lua ble bra den, men den ble ikke helt som jeg ville ha den. Den ble litt baggy og mønsteret kom litt høyt opp på lua. Det er sikkert noen som vil ha det og så jeg legger bare den i salgsbagen min 🙂

Derfor har jeg startet på en ny en, minst en erfaring rikere 😉 Hehehe … en må jo prøve forskjellige varianter innimellom 😉

Siden jeg skal ut og reise denne i helgen så har valget falt på dette arbeidet. Det er et ganske enkelt og kjapt arbeid å holde på med på bl.a. flyet. Helgen skal tilbringes på styremøte og landsmøte i DIS-Norge.

Ønsker deg og dine en riktig god helg! Kanskje dere skal gjøre noe hyggelig med familien eller bare slappe av og kose seg heime 🙂

 

#PåPinnen #Lue #MotMobbing #MerinoExtraFine

6 kommentarer til «På pinnen – luebestilling»

 1. Heisan:-) Ser ut som du har litt og strikke igjen av både strømper og luer. Men tråkig at du ikke ble fornøyd med den første luen og må lage en ny,,men det blir vel slik når en har holdt på i mange år at en blir litt perfeksjonist av seg. Men det er jo artig og gi fra seg noe som en er fornøyd med selv. Og du strikker og hekler veldig pent:-) Må du ha en fin helg:-)

 2. Hobbystua:
  Det er viktig for meg at det jeg lager på bestilling er godt nok i forhold til meg selv, selv om jeg ikke skal ha det selv 😉 Hehehe … er nok litt perfeksjonist ja 😉
  Tusen takk Marianne 🙂
  Ha en riktig flott helg du og 🙂

 3. Sikkert eit klokt valg av strikktøy på i slik helg. Du er sers aktiv innen DIS har eg skjønt. Sikkert intresant tema å holde på med. Håper helgeen blir god og at du får strikket hele luen. klem

 4. gretashobby:
  Takk 🙂 Det blir ikke så mye strikking, for jeg noterer jo mye under møtene. Sitter i styret i DIS-Norge, men utover det så går det ikke så mye tid til slektsforskning for tida … Må nok bare sette av tid til det 🙂
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *