Behov for stoff, stoff og atter stoff …. i bomull …

Siden sist har jeg holdt på med et nytt lappeteknikkprosjekt som jeg har fått bestilling på. Jeg har fått noen forslag om hva som ønskes, men for det meste har jeg fått velge alt selv 🙂 Alltid spennende når en skal til med et sånt prosjekt … hvordan teknikk skal man bruke …. og hvilke farger skal en bruke …

Stoffet kjøpte jeg for en tid tilbake i hos Kreativ Quilt i Kristiansand – http://kreativquilt.blogspot.no/. Jeg synes det er så gøy og titte i quilte butikker … det er så utrolig mye flotte, artige og stilige stoffer 🙂 Og for hver nye runde så finner man nye stoffer … så det kan fort gå med masse tid i en sånn butikk.

Dette er stoffene jeg handlet:

Temaet skulle være litt maritimt og jeg hadde sett for meg Log Cabin teknikken på dette teppet … Med utgangspunkt i det valgte jeg litt dusere farger i grønt, blått og beige/sandfarget.

Jeg valgte ut fargen kaffebrun til bakstykket, da den passet fint sammen med alle de forskjellige stoffene jeg har plukket ut til teppet.

Hva holder du på med for tida?

 

#Lappeteknikk #LogCabin #KreativQuilt #Bomullsstoff #Teppe

2 kommentarer til «Behov for stoff, stoff og atter stoff …. i bomull …»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *