Avsløring

I helgen har vi vært en tur til Egersund for å feire mannens tante og onkel som feiret henholdsvis 65 og 70 års dag med å invitere hele Arnesen-slekta til bursdagsfeiring. Det er ganske imponerende synes jeg.

I den forbindelse så ba min svigermor meg om å lage noe som vi kunne gi fra hele hennes gren av familien. Mannen og jeg kom fort til at det måtte være noe lappeteknikk … Vi landet på at det måtte være et maritimt tema med et personlig preg … og da er jo mulighetene mange 😉

Det førte til et behov for stoffer med maritimt preg som du ser resultatet av i mitt tidligere innlegg – http://hekleriogra.blogg.no/1399408743_behov_for_stoff_stoff.html. En innlegg om klargjøring i fbm igangsetting av teppet ble kom også – http://hekleriogra.blogg.no/1399409616_p_symaskina_uke_18__1.html 

Dette er grunnen til det maritime temaet 😉 Her er utsikt fra deres egen hage:

Hvis du ser veldig godt på dette bildet og det neste bildet så kjenner du kanskje igjen noe …

Den siste uka har gått med til å få gjort ferdig teppet, og jeg gjorde siste kantesømmer på fredag. Det var nok ikke en overraskelse fra familiens side på at jeg ikke var helt ferdig med det på fredag. På noen spesielle prosjekter, slettes ikke alle, så har det blitt til at jeg gjerne holder på langt utpå kvelden og i noen tilfeller til langt utpå natta for å bli ferdig … Men jeg var ferdig i nitida på kvelden, så jeg kunne faktisk slappe av med pc’en på kvelden til og med 😉

Jeg kunne ikke legge ut bilder av arbeidet underveis av spesielle grunner. Det ville jo være dumt hvis mottakerne fikk se gaven før de fikk den 😉

Bildene som jeg har brukt fikk vi fra jubilantenes barn/svigerbarn 🙂 De har vi skrevet ut på ark av bomullsstoff ved hjelp av en blekkskriver. Dette ble et naturlig ansvarsområde for mannen 😉 Bildene blir utrolig flotte på stoffet. Det er veldig viktig å husket at man må bruke en blekkskriver. En kan ikke bruke en laserskriver, da forsvinner bildetrykket fort …

En av grunnene til at jeg valgte Log Cabin Courthouse Steps teknikken er den fine effekten en får ved å tilpasse fargene 😉 Jeg syntes det ble fint 🙂

 

Og slik ble teppefronten når alle blokkene var sydd sammen:

Etter å ha fått lagt på vattlaget og bakstykket så var det på tide å sy litt igjen. 

Og slik ble teppet seende ut når det var ferdig … en skulle ikke tro det er samme teppet. Utrolig hvor stor forskjell det kan bli på bildene … Fargene i virkeligheten er nok nærmere dette siste bildet enn de over. 

Var veldig lettet da familien var fornøyd med det jeg hadde laget for oss alle, og ikke minst at jubilantene ble glade for teppet 🙂

P.S. Så du hva de to øverste bildene hadde felles …

 

#Lappeteknikk #LogCabin #CourthouseSteps #Familietreff #Hestnes #Egersund

12 kommentarer til «Avsløring»

  1. Kjempeflott teppe vennen. Har aldri prøvd å printa utcdlike bikder. Skjønner godt att både familie og mottaker vsrt gornøgd. Flink og kreativ er du vennen. Stor klem fra meg

  2. Greta:
    Tusen takk Greta 🙂 Det er jo gøy å vite at vi traff blink med gaven, det er jo alltid en viss usikkerhet med sånt. Men når folk har alt så må en jo finne på noe annet 🙂
    Håper du har det bra på Nøtterøy 🙂 Stor klem

  3. Et kjempefint teppe! Imponert:-) Det var så hyggelig å treffes i helga, tiden gikk bare så altfor fort.. Får håpe det ikke blir for lenge til neste gang:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *