Et lite par med bunadsstrømper

Jeg tok på meg et oppdrag med å strikke bunadsstrømper til 17. mai. Jeg var litt i tvil om jeg kunne rekke det, men greide ikke å si nei. Nå hjalp det jo helt klart at det var snakk om str. 1 år på strømpene da 😉 Det var litt knotete med tynne pinner og mye mønster, men det gikk faktisk radigere enn jeg hadde trodd 🙂

De er strikket på pinne 2 og 2,5 i babyull:

Syntes de ble utrolig små og søte 😉 Strømpene ble prøvd på med en gang og de passet perfekt til en liten tass på snart ett år 😉

Og her har den lille sjarmøren fått på seg finstasen:

Mammaen til den lille tassen sendte meg dette bildet som hun ga meg tillatelse til å bruke på bloggen min.

Vi hadde en flott 17. mai med knallvær 🙂 Mannen måtte jobbe, men vi fikk besøk av min far og det syntes ungene var kjempekos 🙂 Lisjefrøkna var med både i skoletoget, folketoget med speiderne og i kortesjen også med speiderne hvor tema var kommuneøkonomi 🙂  Det var noen slitne par med bein etter en lang dag 😉

Og du verden så deilig det var søndag med flott vær … igjen! Å kunne slappe av og bare ta det med ro! Det ble en koselig dag på verandaen med strikketøyet og besøk av naboen med medbrakt strikketøy 😉 Det ble noen timer i koselig selskap 🙂 

Ha en riktig flott uke alle sammen 🙂

 

#Bunadsstrømper #Babyull 

10 kommentarer til «Et lite par med bunadsstrømper»

 1. Takk for at du ville strikke sokkene!
  De er veldig fine og utgjorde det lille ekstra på bunaden 🙂
  Fikk mange kommentarer på 17.mai om hvor fint tøyet var.
  Gleder oss til neste anledning vi kan bruke bunad.

 2. For ein jobb da. Med så tynne pinner. Hadde nok tatt sjangsen på tjukkere pinner eg da. Du er flink med tynne pinner. Nydelige strømper.Skjønn gut med strømpene på. Høres ut som ein veldig fin 17 og 18. mai. Er deilig når veret er så godt og ein har anledning til å nyte det. Fortsatt fin uke til deg vennen. klem

 3. gretashobby:
  Det blir litt mer pitlearbeid med små pinner. Hadde det vært til meg selv eller mine så hadde jeg kanskje tatt tykkere pinner, men ikke når jeg lager for andre.
  Tusen takk Greta 🙂 Ønsker deg en riktig flott helg! Ser du har vært aktiv denne uka 😉 Skal stikke innom i løpet av helgen og lese litt 😉 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *