Garninnkjøp til to oppdrag

I dag fikk jeg ordnet med de siste garnnøstene på et av strikkeoppdragene som skal være ferdig til sommerferien.

Det første oppdraget er en Skappel-genser som jeg skal strikke for en av mine aller beste venner 🙂 Den skal være ferdig til hun kommer hjem til Norge i sommer. 

Det ble først bestemt to typer garn, men pga. fargetoner og kombinasjon osv. så ble det endret litt, men jeg tror det blir veldig bra til slutt 🙂 Valget falt til slutt på Alpaca og Alpaca Soft. 

For noen uker siden fikk jeg bestilt inn Merino Extra Fine til det andre strikkeoppdraget som skal være ferdig til sommerferien:-) 

Utfra fargene så skjønner vel kanskje noen hvilken genser jeg skal strikke her …

 

Ja, nettopp … dette skal bli til en standard Marius-genser i str. Small. Skal strikkes med pinne 3 og 3,5.  Det er et veldig godt garn å strikke med, som jeg har sagt mange ganger før 😉

Ha en riktig flott dag 🙂

Hilsen

 

#Skappelgenser #Mariusgenser #Alpaca #AlpacaSoft #MerinoExtraFine 

4 kommentarer til «Garninnkjøp til to oppdrag»

  1. Masse herlig garn her. Eg strikker nok litt strammere enn deg ja. Merino ekstra fin blir nesten for stramt på p nr 4. Helst bruker eg 4,5 på det garnet. Masse jobb frem til sommeren du da. Spørs sjølvsgt når sommeren starter da. Nyt dagen i dag hvertfall med eit av dine mange strikketøy. klem

  2. gretashobby:
    Hehe .. vi er litt fleksible med sommerferie tidspunktet her i huset 😉 … men i hvert fall før min 🙂 Takk takk, har hatt en koselig dag med strikketøyet og en håndarbeidsvenn på verandaen i dag :_)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *