En flott sommerdag på Sørlandet

I dag, som den siste uken, har vi sol og fint vær 🙂 Det blåser litt men jeg synes egentlig det er veldig deilig for da blir jeg ikke overopphetet 😉 

Det er jo utrolig deilig med sommer og sol og akkurat passe med varme 🙂 Syrinen blomstrer så flott i år også 🙂

Det kom en forespørsel i går fra en viss ung mann om vi kunne lage kanelsnurrer i dag … Siden mannen skulle på kajakk-kurs i dag, så tok ho mor i huset på seg jobben. Fant ut at det var greit å starte tidlig for å bli ferdig i grei tid. Da ville jeg kunne få litt tid på verandaen med strikketøyet også 😉

Jeg satte deigen som skulle heve en time. I mellomtiden satte jeg meg ut på verandaen og fikk selskap av naboen som hadde med seg strikketøyet 🙂 Det er så koselig når en kan sitte ut og være sosial samtidig som man strikker 🙂 Deretter var det bare å få gjort ferdig snurrene og steke de:

Det ble en bra mengde snurrer …. her har det allerede vært noen som har spist en del … 😉 Det var koselig å bli møtt av en klem av en morgentrøtt men glad ung mann som kom ut på kjøkkenet og så de ferdigstekte kanelsnurrene 😉

Så det fristende ut?

Nå har jeg tatt meg en velfortjent liten hvil med pc’en, og skal kose meg med en kanelsnurr og en kopp Chai Latte 🙂 Og så er det snart på tide og komme seg ut på verandaen til strikketøyet 🙂 Håper å kunne få strikket ferdig en pute i dag 🙂

Satser på at naboen kommer tilbake med strikketøyet  sånn at vi kan kose oss litt til i dag 🙂

#Verandastrikk #Sommerdag #Juni #Strikketøyet #Kanelsnurrer #Gjærbakst

6 kommentarer til «En flott sommerdag på Sørlandet»

 1. Ja vi har jo herlig sommervær nå, og sant som du sier at er deilig med litt vind innemellom 🙂
  Ser kjempegod ut de kanelsnurrene dine, er det det samme som skillingsboller?
  Ha en strålende dag 🙂

 2. Så grei mor du er da. dei såg farlig gode ut, det er det ingen tvil om. Skjønner at guten vart fornøgd eg.
  Så koselig at naboen kommer og strikker sammen med deg da. Det høres kjekt ut. Har vore eit par rundetr på verandaen eg og, skal snart ut att. Skal bare legge noe kjøtt i marinade. Hurtig marinade får det bli. Ha ein flott ettermiddag min kjære venn

 3. Lisbeth Pedersen:
  Ja, det er bare et annet navn for skillingsboller 🙂 Det er ikke så mange som bruker det her på sørlandet 🙂 Er vant til å kalle de skillingsboller fra vestlandet 😉
  En flott dag ønskes deg og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *