Kun litt finish gjenstår ….

Kun litt finish gjenstår før puta i Setesdal-mønster er ferdig 🙂 Nå gjenstår det å få kjøpt inn glidelås og innerpute og så er det klart for aller siste montering. Målet er ca. 50 x 50 cm.

Blir gøy å se hvordan den blir når den er helt ferdig 🙂

Ser at kanten krøllet seg opp før jeg rakk og ta bildet, men det ble vel greit allikevel 🙂

Er veldig spent på om mottaker av denne blir fornøyd 🙂 Håper det!

 

#Putestrikk #Setesdalsmønster #Strikket #Pute #Interiør

6 kommentarer til «Kun litt finish gjenstår ….»

  1. Den vart kjempefin og enda flottere blir den med glidelås og pute inne. Viss ikkje mottaker blir fornøgd så veit ikkje eg. Ha ie flott ny uke vennen

  2. Heisan:-) Må bare sende deg en hilsen fra Løkkevika hvor jeg nå befinner meg og jeg er imponert over denne flotte puten du har strikket nå,må jo bare bli en fornøyd mottaker til denne. Ser du har nok og gjøre på strikkefronten og når en har nydelig vær så er det jo bare deilig og sitte ute og nyte solen samtidig som en kan strikke litt. Har i dag tatt mitt første sjøbad her ute på mitt sommersted og det var helt nydelig:-) Så jeg vil få ønske deg en fortsatt fin sommer og jeg håper vi ses i sommer. Nå har vi flyttet ut her for sesongen så da vet du det. Stor klem fra Marianne:-))

  3. Hobbystua:
    Åh så hyggelig med hilsen fra Løkkevika 🙂
    Tusen hjertelig takk 🙂 Ja, det er nok å gjøre for tida, men har troa på at jeg skal komme greit i mål 🙂 Heldigvis ikke alt jeg har tidsfrist på 😉
    Ønsker deg og dine en riktig flott sommer 🙂 Jeg kommer innom så snart anledningen byr seg Marianne 🙂 Gleder meg til å treffe deg 🙂 Stor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *