Verandastrikk … igjen….

Den siste uka har det vært flott og varmt på Sørlandet. Det har vært noe vind, men det har vært godt med litt kjøling 🙂 Nå i helgen har jeg benyttet enhver sjanse til å sette meg ut på verandaen med strikketøyet 🙂

Her er veska klar 😉 til en ny dag på verandaen 🙂

 

Siden jeg ble ferdig med putetrekket i Setesdalsmønster i morges, (se tidligere innlegg:  http://hekleriogra.blogg.no/1401647303_kun_litt_finish_gjens.html) så startet jeg på et bestillingsoppdrag som skal være ferdig senest i midten av juli.

Dette skal bli en Skappel-genser. Den strikkes i 1 tråd Alpaca Soft og 1 tråd Alpaca fra Nille. Har ikke prøvd disse garnene før, men selve arbeidet kjennes utrolig mykt og lett ut 🙂 Har strikket arm 1 til fellingen er ferdig og har begynt på arm nr. 2. Jeg må vite lengden på armene før jeg fortsetter, så da fant jeg ut at jeg like gjerne kunne starte på nr. 2 og strikke til fellingen er ferdig på den og 🙂

Synes jeg har fått strikket litt i dag da 😉

#Skappelgenser #AlpacaSoft #Alpaca #Genserstrikk #SommerogSol 

12 kommentarer til «Verandastrikk … igjen….»

 1. annebe:
  Jeg liker også de litt røffe, gode og litt romslige genserne 🙂 Den kjennes veldig god ut så langt 🙂
  Ja, det kommer garantert et bilde når den er ferdig 🙂
  Ha en flott kveld videre du og 🙂

 2. fjellgeitbundingen:
  Takk skal du ha 🙂 Men veska kjøpte jeg på Biltema 😉 Det er en strigleveske men jeg fikk tips fra noen om å bruke den til håndarbeid. Den er jo perfekt med alle lommene med plass til saks, målebånd, strikkepinner og masse annet 🙂

 3. oisann så masse du har gjort i dag da. Du blir jo ferdig emd genseren ein månad før tid minst du. Skulle gjerne sett sofakroken din litt bedre på verandaen:0) Det er lov å spørre. HAåper du ikkje er solbrent no da. Klem

 4. gretashobby:
  Tusen takk Greta 🙂 Det gjenstår å se det … hehe … Hadde vært flott om jeg fikk det til 🙂
  Har ikke så mye sofakrok på verandaen. Sitter i en stol og slenger beina på den andre. Måtte sette opp parasollen i dag for å sikre at jeg ikke ble solbrent 🙂 Men det var flott temperatur 🙂 Klem

 5. gretashobby:
  Hehehe … bildet ble tatt på stua rett før jeg tok veska og gikk ut på verandaen 🙂 Nei, her er møblementet på verandaen ganske enkelt 🙂

 6. Så flink du er. Ser ut til at du er godt i gang. Fantastisk å kunne nyte solen samtidig som en gjør noe gøy 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *