En koselig og effektiv dag :-)

I dag føler jeg virkelig at jeg har blitt ferdig med flere prosjekter, og det er en virkelig flott følelse 🙂

Startet med en rolig og koselig frokost med minstemann, før vi dro på «Låven» og dagens kafe 🙂 Der møtte vi en håndarbeidsvenninne og vi satt og skravlet og strikket en god stund. Da fikk jeg strikket ferdig en klut jeg begynte på i går. Deretter fikk jeg strikket på Skappelgenseren – fikk unna noen cm på forstykket 🙂

I kveld har jeg montert glidelåser på puta som jeg fikk strikket ferdig nylig : 

http://hekleriogra.blogg.no/1401647303_kun_litt_finish_gjens.html

Jeg synes ikke at å sette i glidelås er det enkleste, men jeg fikk løst det på en greit måte 🙂

Her står den fint plassert i en sofa, men etterhvert skal den få en ny sofa den skal bo i 😉

Denne skal jeg nemlig gi bort i gave til en som betyr masse for meg 🙂

 

Når jeg allikevel var i gang å sy i glidelås i denne puta, så fant jeg ut at jeg skulle få sydd i glidelås i de andre putene jeg strikket tidligere i år:

http://hekleriogra.blogg.no/1390695106_et_innimellom_prosjek.html

http://hekleriogra.blogg.no/1388498394_blitz_eller_ikke_.html

Det var jo jammen meg på tide å få fikset det! Og slik ble de:

Er godt fornøyd med disse 🙂 Jeg har brukt norske tradisjonsmønstere som basis, plukket litt her og der og så har jeg satt det sammen etter eget hode 🙂

 

#Strikkeputer #SparGarn #Puter

8 kommentarer til «En koselig og effektiv dag :-)»

 1. Så flott dei blei og for ein fin dag. Kjekt å ha ein kafe å gå på og så kan dere strikke og kose dere der. Ikkje dumt. Jammen er du natterangler også da. Legge ut innlegg på den tida av døgnet hehe.
  Du sei eg er flink til å lage mønster, men kven er det som ha laga mønster til desse putene da. Jo du. At du tar litt her og litt der og så setter det sammen er virkelig å lage mønster det. Sy i glidelås på slike ting er heller ikkje det enkleste heilt klart. Flinka.
  Håper dagen blir superfin klem

 2. gretashobby:
  Takk Greta 🙂
  Det er veldig koselig, og de som driver det synes det er flott at vi kommer også 🙂 Hehe … er nok ikke den som kommer meg i seng veldig tidlig nei … av og til må vi bare strekke tida litt 😉
  Takk takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *