Noen fargerike småprosjekter

Jeg har strikket litt på noen fargerike småprosjekter innimellom puter, gensere og heklegardiner …. 

Jeg er medlem i en Facebook gruppe som heter «Bittamis Design for strikkelystne». Der har jeg sett bilder av mange forskjellige designs av Bitta Mikkelborg. Bl.a. en del forskjellige kluter. Det var flere av de jeg kunne tenke meg å strikke men det ble liksom bare ikke til det …. helt til jeg skulle lage en innflytningsgave. Da tenkte jeg at jeg i tillegg til en strikket pute kunne strikke noen kluter 🙂 Det har man jo alltids bruk for … eller?

Jeg kjøpte med noen fargerike nøster av Mandarin Naturell og satte i gang 🙂

Den første jeg strikket heter Juniper – den ble strikket i turkis på pinne nr. 3:

Jeg studerte på noen av de andre mønstrene og fant et som jeg syntes var flott, men var litt usikker på om det var vanskelig … men men … det stoppet ikke meg 😉 Valget falt på Bird Cherry i knallgult:

Den var forbausende kjapp å strikke 🙂

Når den var ferdig så la jeg opp til å strikke The Grand Finale i limegrønt. Jeg la opp 59 masker og startet på rillekanten på morgenen på fredag. 

Når jeg endelig fikk satt meg ned på fredags kvelden så var første mønster i Bittamis Kluealong 2014 lagt ut. Mønsteret heter Bergknapp.

Det mønsteret så så artig ut at jeg måtte jo bare prøve det. Der var det kun 57 masker i mønsteret, men utfra mønsteret greide jeg fint å ha med de to ekstra jeg allerede hadde lagt opp til.

Det gjensto ikke mye av kluten når jeg dro på Låven til Sol og Knut for å strikke & skravle litt lørdag, så jeg strikket den ferdig før jeg fortsatte på Skappelgenseren.

Jeg har som mange andre fått litt dilla på disse klutene. Og det kommer nok til å bli strikket noen i sommer pga. Klutealongen 🙂 

Ser at grønnfargen ikke kommer helt godt fram på bildet, men den er litt knæsjere i virkeligheten enn bildet tilsier.

Satser på at mottaker synes disse er gode nok til å bruke som «kopptue» og at de blir godt mottatt.

Ha en riktig flott pinsehelg alle sammen.

 

#BittamisDesign #Klutealong2014 #Juniper #BirdCherry #Bergknapp #MandarinNaturell #Kluter #BittaMikkelborg

13 kommentarer til «Noen fargerike småprosjekter»

  1. Så mye du har fått laget da. Eg bruker å dra utover strikkeprodukta eg slik at eg får med stort sett bare ett pr innlegg. Da blir det mange flere innlegg med strikkeprodukt hehe. Kjempefine kluter. Spørs om eg blir nødd til å strikke klut i sola i dag. Såg så gøy yt og eg har vel …..påbegynte kluter å ta av. Ha ein strålandes dag kjære deg

  2. venkesstrikk:
    Jeg har dessverre ikke fått strikket Symre enda. Har prioritert å få ferdig bakstykket på en Skappel-genser i stedet. Men har planer om å strikke Symre om ikke så lenge 🙂
    Her i heimen er vi ikke så opptatt av VM i fotball så det blir nok ikke mer strikking/hekling enn normalt her.
    Kos deg med masse strikk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *