Oppdatering av status på Skappelgenser

Og her går no dagene rimelig fort for tida, med både overtidsjobbing, styremøte, skoleavslutninger og besøk 😉 Men nå roer det seg vel litt med skole- og fritidsaktiviteter da hele familien utenom meg har sommerferie 🙂

Lisjefrøkna og jeg reiste på besøk til morfar for 2 uker siden:-) Det var veldig koselig og jeg tror jammen meg morfaren syntes det var flott også 😉 Han fikk gavene som jeg hadde laget, nemlig den strikkede puta i Setesdalsmønster og 3 strikka kluter til kjøkkenet 🙂

Forrige helg gikk i hovedsak med til styremøte i DIS-Norge. Det var første styremøte etter at det nye styret ble valgt på landsmøtet og det er jo alltid spennende å se hvordan sammensetningen blir. Jeg tror dette blir veldig bra 🙂 Det er en fin gjeng!

Noen stunder innimellom har jeg fått satt meg ned og strikket på den kremhvite Skappelgenseren som jeg begynte på tidligere. Og det er det som er deilig med Skappelgenseren. Den er enkel og strikke og det blir fort framgang hvis man kan sitte litt 🙂

Sist søndag hadde jeg ingen andre planer enn å gå en tur, og da ble det også tid til verandastrikk og jeg fikk ferdig bakstykket på genseren.

Så det går greit framover nå 🙂

I går fikk jeg jammen meg strikket ferdig forstykket også 🙂 Det gikk utrolig fort 🙂

Egentlig så burde jeg jo delt dette opp i to innlegg på bloggen min, men siden jeg har vært litt treg med oppdatering av den ville jeg ha lagt ut tingene veldig på etterskudd og det ble feil … hehe

Så da får det bare bli ett innlegg på forstykket og bakstykket 😉

Nå er det kun montering som gjenstår av denne genseren 🙂 Gleder meg til å se den ferdig! Arbeidet kjennes så utrolig deilig og mykt ut. Er veldig spent på hvordan genseren vil passe 🙂

 

#Skappelgenser #Verandastrikk #Alpaca #AlpacaSoft

10 kommentarer til «Oppdatering av status på Skappelgenser»

 1. Jeg har også lyst til å strikke en Skappelgenser, men akkurat nå har jeg noe annet på gang. Ser ut som den blir fin. Gleder meg til å se den ferdig 🙂

 2. Så flink du er! ønsker meg selv en skappel genser til høsten! 🙂
  Legg meg gjerne til som venn, fikk det ikke til selv her inne!

 3. Ikkje bare meg som har fått blogge lite i det siste skjønner eg. godt at du ikkje hadde så mange innlegg, for da kom eg fortere ajuor. Du har da røkke masse masse i det siste syns eg. Godt for deg og at resten har ferie. Da blir vel ettermiddagene litt enklere tenker eg. Store planer for ferien da?
  Blir nok godt når skappelgenseren er ferdig. Enkelt strikk, men kan vere litt kjedelig også. Den blir nok fin tenker eg. Ha ein fin dag og god uke kjære deg

 4. gretashobby:
  Hehehe … så koselig å kunne glede deg med lite innlegg 😉
  Takk takk … det blir roligere ettermiddager nå framover ja 🙂 Og det skal bli deilig 🙂
  Nei ikke så store planer … vi skal en tur til Jølster ellers blir det mye å være heime i sommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *