Fremdeles «in business» …

Heia,

Det kan se ut som jeg har tatt meg skikkelig bloggepause, men det er altså ikke tilfelle 😉

Jeg har holdt på med diverse håndarbeid hele tiden, men jeg har ikke fått laget innlegg underveis. Men det kommer litt om litt 🙂

Siden jeg ligger på etterskudd med innlegg men har jobbet med forskjellige arbeid på pinnene de siste ukene så vil det se ut som noen ting er gått fortere enn de faktisk er … Og det er en sannhet med modifikasjoner 😉

Det som har hatt størst fokus den siste tiden er en Mariusgenser i str. S som jeg har bestilling på. Men jeg er i hvert fall kommet godt i gang nå 🙂

Den strikkes i standardfargene marine, rød og hvit i Drops Merino Extra Fine på pinne 3 og 3,5.

Jeg synes det er helt pyton å være ferdig med bolen og så ha ermene igjen, så jeg startet med ermene først 🙂

For at jeg skulle få de så like som mulig i fht til vrangbord, økning av masker osv. så strikket jeg ermene parallelt 🙂

 

Men jeg synes også at vrangborden er utrolig kjedelig også …

 

Så jeg bestemte meg for å strikke vrangborden på bolen ferdig tidlig …

Synes jo absolutt at jeg har fått gjort litt 😉

 

 

#Mariusgenser #DropMerinoExtraFine #Genserstrikk 

7 kommentarer til «Fremdeles «in business» …»

  1. Hehe, snakk om å ha flere prosjekter på gang samtidig. Du er jammen flink 🙂 Greit å bli ferdig med det kjedeligste først 🙂

  2. Mange år siden jeg har strikket…..men husker at jeg likte vrangborden best…var vel fordi det var helt på starten og jeg ikke hadde begynt å bli lei enda…hehe..

  3. Her var det mye vrangbord hehe. Godt med alt som er ferdig da. Er liksom ikkje slikt strikk ein holde mest på med i varmen. HVeetfal ikkje i sola. blir veldig fint strikk ser eg. Hadde ikkje kunne brukt den p størrelsen på det garnet. HAr problem med 3,5 og 4 på merino ekstra fin. Vil helst bruke 4,5 over vrangborden. men ikkje alltid det går. Ha ein flott dag med strikketøy og sommervarme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *