Litt feriestrikk …

Må bare innrømme at jeg har blitt bitt litt av basillen når det kommer til klutestrikk 😉 Det skyldes bl.a. at det er små kjappe ting og strikke 🙂 Og jeg koser meg med det. Noen strikkearbeid krever litt mer konsentrasjon enn andre. Synes det er veldig praktisk og ha noen lette strikketøy når vi er på farta og besøk.

Denne gangen falt valget på en Bittamis kluter: Gleden.

La ut to bilder for å vise riktig farge og at mønsteret kommer skikkelig fram.

 

#Bittami #Gleden #MandarinNaturell #Klutestrikk

4 kommentarer til «Litt feriestrikk …»

  1. Enda ein finn klut. Du er flink å prøve ut nye mønstere også når det gjelder kluter. Eg strikker stort sett av den gamle sorten. Men kluter er helst tankeløs strikking hos emg. Skal prøve nye mønster eg og ein gong. Hehe har du hørt det før. Tror nok det. Ha ein fortsatt fin strikkeferie. klem

  2. gretashobby:
    Takk 🙂 Synes de ser artige ut og da må jeg jo prøve 🙂 Hmm …. tror ikke jeg har hørt det før nei 😉 Ha en fortsatt flott ferie du og Greta 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *