Og så ble det en til ….

Det ble jammen meg en til klut som ble strikket på ferietur 🙂 Må jo si meg godt fornøyd med produksjonen i løpet av en ukes ferie 🙂

Siden jeg likte mønsteret så godt så strikket jeg like godt en til av «Rett og Vrang 7». Den er designet av Irene Lie Gjelseth. Hvis du er medlem i facebook-gruppa Strikkesida så kan du finne den der 🙂

Utrolig hvor stor forskjell det blir på farger 😉

 

#RettogVrang7 #MandarinNaturell #Klutestrikk #IreneLieGjelseth #Strikkesida

4 kommentarer til «Og så ble det en til ….»

 1. Du har jammen vore produktiv i løpet av ferien din da. HAr du berre ei uke no? Det var ikkje mye, men dere deler det vel litt opp for barnas skuld da kanskje. Uansett jobb elelr ferie, ha ein flott dag vennen klem

 2. Hei Tone Britt:-) Nå måtte jeg ta meg litt tid til et besøk hos deg igjen,og her har du også vært aktiv med strikkepinner i sommer ser jeg. Kluter er ikke det dummeste en lager i disse varme sommerdager. Mange flotte mønster Bitta lager,men selv er jeg ikke på FB. Men kluter blir det uansett her nå også. Jeg har holdt utkikk etter deg men du har kanskje ikke vært i Løkkevika enda? Men velkommen skal du være:-) Men ønsker deg en fortsatt fin sommer og en stor klem fra Marianne:-)

 3. gretashobby:
  Tusen takk Greta 🙂 Kan ikke klage på litt over 1 uke ferie nei 🙂 Ja, kun en uke i første omgang, så jobb i to uker, og så tre uker ferie 🙂
  Så nå har jeg tatt ferie … venter litt på feriefølelsen 🙂

 4. Hobbystua:
  Så hyggelig da Marianne 🙂 Alltid koselig med besøk.
  Nei, har ikke vært i Løkkevika enda, blir en tur helgen 8-10 august tenker jeg. Skal prøve å titte innom deg da hvis du er der 🙂 En fortsatt flott sommer til deg og Marianne. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *