Nå var det jammen meg på tide!!

Nå var det jammen meg på tide at det kommer et innlegg herfra ! 

Det kan se ut til at jeg ikke har holdt på med håndarbeid i sommer, men jeg har faktisk det. Men det er en ting som har tatt det meste av tiden min i sommer og det er flyttinga. Ikke det at vi flyttet så veldig langt, men jammen meg er det mye som skal flyttes på. Vi har lånt henger og brukt egne biler samt noen venner sine og fått flyttet alt. Heldigvis har vi vært heldig og hatt noen gode venner som har stilt opp og hjulpet oss å bære. Og takket være noe familie og venner så fikk vi vasket ned huset også 🙂 

Men det har definitivt vært slitsomt og tungt, og med temperaturer over 30 grader så har det vært tøft. Men vi kom i havn 🙂 De siste par ukene har tida stort sett gått til å få på plass møbler og diverse ting og tang. Nå er det endelig sånn at jeg føler jeg kan slappe av og roe ned tempoet litt. Endelig kan jeg sette meg ned med håndarbeidet igjen når jeg føler for det 🙂

Har tatt noen bilder. Det er som dere ser ikke helt strøkent overalt, men sett i forhold til hvordan det var for 2-3 uker siden så jeg i hvert fall utrolig fornøyd 🙂

Ser litt kaotisk ut her, men bildet ble tatt midt i muffinsbakingen 😉

Vi synes vi har fått det veldig flott og vi er godt fornøyd. Alle trives godt 🙂

Det var ikke så mye om håndarbeid denne gang, men det kommer flere innlegg etter hvert om de tingene jeg har fått ferdig i sommerferien.

Ha en riktig flott søndag!

12 kommentarer til «Nå var det jammen meg på tide!!»

 1. venkesstrikk:
  Tusen takk 🙂 Det synes vi også. Der vi bodde tidligere var det veldig mye trepanel i hele huset, og det blir ikke skikkelig lyst da.

 2. Ja det var på tide at deeet kom noe fra deg :0). Så fint dere har fått det. Kor stort er det der dere er no da? Ser at dere har fått det veldig trivelig. Er mye mye arbeide med flytting. Men så godt når alt er blitt slik ein vil ha det. klem herfra

 3. gretashobby:
  Har du savnet meg Greta 😉 Takk takk 🙂 Det er ca 100 kvadrat så det er litt mindre enn det vi hadde, men det er en nyere leilighet – kun 12-13 år gammel. Det er utrolig mye arbeide 🙂

 4. Så lyst og fint dere har fått det 🙂 Flytting er travelt, ja. Vi har ikke helt kommet i orden enda og vil flyttet inn i april i fjor 😉 Før høstmørket kommer må vi få på plass noen flere lamper. Det var mørkt i stua i vinter.

 5. Heisan:-) Gratulerer med en ny fin leilighet/hus som ser lys og fin ut. Er ikke bare og flytte heller,er da en merker hvor mye en har av saker og ting. Og skjønner at mye av sommeren har gått med til dette i den intense varmen. Men nå kan du begynne og kose deg utover og det er veldig hyggelig og se deg her igjen. Gode bloggvenner er sjelden vare vet du:-) En fin uke ønsker jeg deg og kos deg masse i ditt nye hjem:-))

 6. gretashobby:
  Det er jo veldig godt når en har fått gått gjennom alt og ryddet opp, men slitsomt mens det står på. Takk Greta, utrolig koselig å høre! Klem

 7. dandilion:
  Hehe … det tar nok litt tid enda til vi og er helt kommet i orden. Gjenstår et rom, og det er loftsstua som skal fungere som både gjesterom, lan-rom, tv-rom, sy-rom, venne-rom osv. Men det blir nok en ordning utover 🙂

 8. Hobbystua:
  Tusen takk 🙂 Nei, det er helt klart. Vi flyttet jo for 4,5 år siden og jeg trodde vi hadde ryddet godt da, men ser jo at det var mer å ta tak i nå 😉
  Takk for det Marianne 🙂 Det ble dessverre ikke tid til å titte innom i sommer, men det kommer flere muligheter 😉
  Ønsker deg og dine en flott uke 🙂 Vi snakkes plutselig 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *