Lappeteknikk …. et «gammelt» innlegg …

Dette innlegget skulle jeg ha fått laget i sommer, men det kommer i  hvert fall nå.

I sommer så reiste vi til Jølster på sommerferie for og besøke venner og kjente 🙂 Og når jeg er der så må jeg nesten bare ta meg en tur til Desiree på Sande 🙂 www.lappeteknikk.no 

Venninnen min skulle sjekke opp åpningstidene og fikk beskjed at vi kunne komme samme dag. Siden samme dag faktisk var en søndag så følte jeg at det var litt dumt at hun skulle åpne butikken bare for oss … det var jo ikke sikkert at jeg kom til å kjøpe noe særlig ….

Ha! Akkurat som om det var sjanse for det … hehehe … Men i alle fall fikk vi med to til og dro opp til Sande og butikken til Desiree.

Det er farlig å gå i sånne butikker … jo lenger du er inne i butikken jo mere finner du … og det var mange flott stoffer der! Og jammen meg fikk jeg med meg et godt utvalg … hehe. Var det en overraskelse …. Å neida!

Det har tatt sin tid å få tatt bilde av disse. Da vi kom hjem fra Jølster så var det pakking og flytting som sto i fokus, og siden da har det egentlig gått ganske i ett. Men nå endelig fikk jeg gjort det så her ser du en del av stoffene jeg kjøpte:

Mange av disse stoffene er i samme serien. Ser at bildene ikke gjengir fargene så godt, men jeg falt pladask for denne serien 🙂

Og falt pladask gjorde jeg for noen julestoff også:

Og så fant jeg noen biter med flott høst-tema:

Jeg høres sikkert helt gal ut, men jeg synes det er gøy å gå rundt å se i garn- og stoff-butikker 🙂 Det er så mye fint og kreativiteten jobber skikkelig.

Har mange tanker om hva jeg skal bruke disse stoffene til, og så får vi rett og slett se om det blir som jeg tenker eller noe helt annet. Er det sånn for deg og innimellom?

 

Ha en fortsatt flott uke!

4 kommentarer til «Lappeteknikk …. et «gammelt» innlegg …»

  1. Du er laaaangt fra gal. Skjønner deg godt eg. Hadde det lageret med stoff i sin tid. No er det jo bare garn på meg, men eg kan ikkje gå inn i slike stoffbutikker, for da blir eg skikkelig dårlig. Da begynner hjernen å jobbe med ting den ikkje skal jobbe med. hehe. Nei får holde meg til garn.
    Bedre seint enn aldri om innlegget ditt da. MAsse herlig stoff som du heilt sikkert kjem til å lage masse spennende av. Nyt dagen og helgen. klem

  2. gretashobby:
    Åååh, så godt å høre at det er flere som har det sånn 🙂
    Jo, noen ting har tatt litt tid i sommer, men det kommer seg etterhvert 😉
    Takk i lige måde 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *