En ferdig Mariusgenser ble det også i sommer

Nå er tiden kommet for å vise bildene av den Marius-genseren jeg har fortalt om gjennom flere innlegg i vår og sommer 🙂

Er godt fornøyd med den, men synes nok at størrelse small så veldig liten ut.

Mottaker ble veldig fornøyd med genseren, men det var bare så synd at den faktisk var for liten for den unge frøkna som skulle ha den. Syntes det var fortvilende jeg og, når jeg vet at hun har ønsket seg en Marius i mange år.

Enden på visa er at jeg har fått i oppdrag og strikke en ny en i en større størrelse. Men det blir nok ikke før til neste år at den skal være ferdig. Jeg har ikke kapasitet til å ta på meg flere oppdrag nå i år. Har diverse som jeg må lage til de her heime og 😉

Ha en flott fredag hvor enn du er 🙂

 

#Marius #MerinoExtraFine #Mariusgenser 

 

8 kommentarer til «En ferdig Mariusgenser ble det også i sommer»

  1. Å så fin den vart og så synd at den vart så liten. HAr bare strikket voksen Marius med rundfelling og den er fin i størrelsen. Men da får ho seg ein flott ein til neste vinter da. Du har mye å gjøre skjønner eg, siden du er vekkbestilt så lenge. Ha ein fin fredgskveld min venn. Klem fra meg

  2. gretashobby:
    Ikke bare vekkbestilt Greta, men skal jeg få gjort noe som jeg har lyst til og ikke minst laget diverse til de heime så må jeg sette av tid til det 🙂
    En flott helg ønskes deg og dine 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *