Litt inspirasjon må til

Jeg hadde 2 bøker på ønskelisten til bursdag i år, og en av de var (selvsagt ;-)) Kluteboka av Bitta Mikkelborg.

Den var jeg så heldig og få! Og det er så mye flotte kluter i den boka! Jeg gleder meg masse til å kunne prøve flere av disse klutene! 

Den andre boka jeg ønsket meg var Flettestrikk. Den bestilte jeg meg for pengene jeg fikk til bursdagen 🙂 

Det var utrolig mye fint i den boka også!

 

Jeg må jo bare nevne den største gaven jeg fikk i år! Jeg hadde et stort ønske, og det var Revitive Circulation Booster som skal være bra for blodsirkulasjonen i beina, og hjelpe på både slitne, hovne og vonde føtter.

Og jammen meg var jeg så heldig at jeg fikk den av mann og barn! Det blir spennende å se om den hjelper på sirkulasjonen og musklene i beina mine! Er veldig spent.

 

Når det gjelder håndarbeid så er det en ting som står i fokus nå og det er en heklet gardinkappe 🙂 Etter helgens heklerier så har jeg kommet til ca. 1,8 m lengde, og da går det jo i hvertfall framover 🙂 All tid en kan sitte med det hjelper 🙂 Den totale lengden skal bli 3 meter, så jeg er i hvert fall over halvveis 🙂

 

#Revitive #Bursdag #Kluteboka #BittaMikkelborg #Flettestrikk #Gardinkappe #Heklekappe

 

4 kommentarer til «Litt inspirasjon må til»

 1. Hei. Så heldig du var. Den flettebokachar eg. Har brukt den ein del til eigne oppskrifter. Kluteboka tror eg at eg må ha ein gong.
  Du er jammen flink med heklekroken. Den gardinkappa blir knallfin. Stor klem fra ho som bor mellom fjella

 2. gretashobby:
  Ja, ikke sant 🙂 Du er utrolig flink til å lage egne oppskrifter, og det er litt det jeg tenker å bruke den til også … og tilpasse litt oppskrifter til eget ønske.
  Tusen takk 🙂 Den er lys beige, men bildet ble endret til svart/hvitt i fbm en facebook-utfordring. Syntes jeg da 🙂

 3. fjellgeitbundingen:
  Tusen takk 🙂
  Ja alltid gøy med nye bøker 😉 Er veldig spent på fotmassasjen – regner med at jeg må la det ta litt tid før det fungerer, men det er jo ikke noe problem bare jeg husker det 😉
  Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *