Å drømme seg bort …

Jeg kan helt drømme meg vekk på www.lappeteknikk.no. Satte meg ned en kveld og tittet for å se om det var noen stoff som kunne passe inn i prosjektene jeg har i hodet 🙂

Det kommer nok ikke som en bombe at jeg fant noen stoff denne gangen også … hehe … det ville vel faktisk være mer utrolig om jeg ikke fant noe. Det er da man ser fordelen av å ha tatt på seg noen håndarbeidsoppdrag. Veldig greit å ha noen «håndarbeidspenger» å bruke når en finner noe 😉

Noe er variasjoner over samme tema som jeg har fra før, men i andre farger. Synes fremdeles at høstfargene er utrolig flotte:

Flere variasjoner over samme tema i blå, grå og lillatoner:

Fant også noen fantastisk flotte julestoffer også!

Det til venstre minner meg faktisk litt om disse glassmaleriene som er i kirka! Falt pladask for det stoffet 😉

Har kommet ganske flott i orden på loftet, så nå kan jeg sette meg ned og sy der oppe! Må bare sørge for å få ferdig de resterende oppdragene før jeg begynner 🙂 Men kjenner virkelig at jeg gleder meg til å sy litt igjen!

Ha en fortsatt riktig flott uke!

2 kommentarer til «Å drømme seg bort …»

  1. Her var det masse herlige stoffer ja. Blir litt dårlig må innrømme det. Men heldigvis har eg ikkje symaskin hehe. Blir nok masse flott av dette stoffet etter kvart.
    Greit med sås tor plass at du kan ha eit ege syrom på loftet. Det må vere herlig. Kos deg der oppe du. Og kos deg med dei andre oppdraga dine. Ja det er veldig kjetkt med håndarbeidspenger. Kan brukes til det ein vil. Som nytt garn og nye stoff. HA ein flott dag. klem

  2. gretashobby:
    Det er nok ikke eget syrom på loftet. Det er kombinert gjesterom, «LAN»-rom, TV-stue, lagringsplass osv. Men meninger er at jeg skal kunne sitte der oppe og sy så får vi se hva det blir til etterhvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *