Merinomania …. farlige greier ;-)

Merinomania fra Drops er farlige greier altså …. 

Jeg har egentlig ventet på at det skulle komme tilbud på Merino Extra Fine fordi jeg måtte supplere med litt farger, men når det endelig ble tilbud på Merino garnet i september så var det så mye jeg hadde lyst på …. hehe … ingen bombe det nei 😉 Hadde holdt tilbake noe av håndarbeidspengene slik at jeg kunne handle når det ble tilbud! Og handle det gjorde jeg … men ikke så mye som jeg hadde lyst til …

Jeg skal strikke/hekle meg en lang jakke med litt fletter osv. og det har jeg nå fått kjøpt meg garn til.

Jeg har ikke prøvd meg på Cotton Merino, men er det like godt som det kjennes blir det veldig bra!

Big Merino passer til en litt tykkere jakke.

Så utfra dette så skal jeg lage to jakker til meg selv, men når det blir det får jeg bare vente og se 😉

Ha en flott dag!

 

#CottonMerino #BigMerino #Drops #Langjakke 

7 kommentarer til «Merinomania …. farlige greier ;-)»

  1. Har heller ikkje prøvd cotton merino. Så da venter eg spent på din dom over ganret. Er det balnding av bommul og merinoull? Du må prioritere den eine av plagga til deg sjølv da. Ikkje berre strikke til andre 🙂 HA ein flott dag og ei god uke vennen. Stor kle fra regntunge Høayanger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *