Sånn ser det altså ut ….

… med 3 meter lang gardinkappe utover gulvet …. Hmm … 3 meter er ganske langt i grunn 😉

Da var jeg omsider ferdig med sommerens (og høstens) største oppdrag og det gir en veldig god følelse 🙂 Er veldig spent på mottakers reaksjon på denne 🙂 Selv synes jeg den ble veldig flott 🙂

Den er heklet i Gjestal 12/4 Bomullsgarn på pinne 1,75. Mønsteret har jeg fra et gammelt tysk hekleblad. Det er tilpasset til en mye kortere høyde enn originalen som jeg har heklet tidligere http://hekleriogra.blogg.no/1358800474_ferdig_med_gardinkapp.html.  

Nå har jeg to oppdrag igjen i høst, ett babysett med bukse, jakke & lue og et sett med Mot Mobbing lue og pannebånd.

Til helgen skal jeg og en venninne på Strikkefestival i Oltedal 🙂 og vi gleder oss som noen unger begge to 😉 Skal bli gøy både for det sosiale og for inspirasjon 🙂

Ha en riktig flott uke!

 

#Gardinkappe #Heklet #Gjestal 

6 kommentarer til «Sånn ser det altså ut ….»

 1. så flott den vart. Viss ikkje oppdragsgiver blir fornøgd, så burde ho skamme seg. Men regner med at det blir ho. Kan eg spørre kor mye du får for eit slikt oppdrag. Bare nysjerrig eg altså. Blir spennende å sjå dine to andre oppdrag også.
  Dere får kose dere masse på strikketreff. Det er sikkert kjempekjekt. Spes siden du drar dit saman med ei vennine. Stor klem fra regnfulle Høyanger

 2. gretashobby:
  Tusen takk Greta 🙂 Denne tar jeg 1000 for inkl. garn. Det går 350 gram til denne gardinkappen.
  Takk, det skal vi 🙂 Gleder oss utrolig masse!
  Stor klem fra Sør 🙂

 3. Wow, nydelig! Og for en jobb!
  Jeg har stor respekt for dere som tør å ta bestilling på hekling/strikking, og hvertfall på så store prosjekter! Har tatt noen bestillinger selv før (på relativt små prosjekter), men måtte slutte fordi det gikk ut over heklegleden; hekling ble plutselig ikke noe jeg gjorde fordi jeg hadde lyst, men fordi jeg måtte.

 4. Lille marihøne:
  Tusen takk 🙂
  Jeg merker også den når jeg tar på meg for mye, men når jeg har god tid og lager noe jeg synes er gøy så er det kos allikevel. Men en kan jo legge press på seg selv også … og da er det ikke like moro. Men det er i alle fall utrolig moro å bli ferdig med et sånt arbeid 🙂

 5. Denne gardinkappen ble praktfull og for en jobb du har lagt ned,så skjønner godt at du er fornøyd over fullført oppdrag her. Og mottaker blir helt sikkert henrykt over hvor flott denne er:-) Så artig det høres ut med strikkefestival og skjønner du gleder deg til dette. Håper du skriver litt om det når du har vært der. Og lykke til med videre oppdrag som du har:-))

 6. Hobbystua:
  Takk Marianne 🙂
  Skal skrive litt om strikkefestivalen 🙂 Er veldig spent på opplegget, men en helg med en hel haug strikkeglade må jo være helt topp 🙂 Takk takk. Har for øyeblikket to oppdrag og så skal jeg ha pause hvor jeg bare skal lage ting jeg har lyst til:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *