Mønster må til ;-)

Når jeg handlet hos Desiree tidligere i høst så fant jeg et par mønstere som jeg godt kunne tenkt meg å lage 🙂 Jeg måtte jo bare kjøpe de 😉

Det er noe med mønsteret og ikke minst fargekombinasjonen som «snakket» til meg 🙂 Jeg tror jeg skal greie å sy dette. Men er derimot litt mer i tvil når det gjelder det andre mønsteret som jeg kjøpte:

Det er et utrolig flott mønster med mye applikasjon og der er jeg nok litt mer usikker på prestasjonsevnen, men en må jo prøve!

Denne uken forsvinner som en røyk 😉 Skal på teambuilding med en herlig gjeng kollegaer fra torsdag til fredag og etter det så reiser jeg til strikkefestival i Oltedal (Viking-garn) sammen med en venninne. Gleder meg utrolig masse til det! Må jo bli en flott avslutning på uka og ikke minst en flott helg med ubegrenset tid til strikking 😉

Ønsker deg en fortsatt flott uke og riktig god helg!

 

#Lappeteknikk #Desiree #Mønster #Teambuilding #Strikkefestival

6 kommentarer til «Mønster må til ;-)»

  1. Eg er ikkje i tvil om at du klarer begge mønstrene. Du er dyktig i alt du gjør. Kos deg masse på strikke treffet. Høres kjekt ut. Fpr vel referat etterpå. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *