Et babysett under produksjon

For tiden holder jeg på med et babysett som jeg har fått bestilling på 🙂

På dette settet er det strikking på buksa og resten er heklet. Det er et artig sett å strikke/hekle 😉

Erfaringen tilsier at jeg bruker mest tid på å strikke buksa. Det er tynne pinner og tynt garn og bra antall masker på den. Derfor valgte jeg å begynne på den først. Jeg fikk strikket ganske mye på denne i fbm Viking Strikkefestival. Da vi pakket sammen på søndag var status som dette:


I går kveld fikk jeg omsider gjort ferdig det andre benet 🙂

Nå gjenstår det en grå kant og knapper før buksa er helt ferdig.

Sent i går kveld startet jeg på armene, som jeg skal fortsette med i dag når jeg bare blir ferdig med å oppdatere bloggen 😉 

Det går fort litt tid på oppdatere seg på innleggene til bloggvenner og ikke minst å oppdatere min egen. Men det er jo samtidig veldig gøy 🙂 

Ha en flott søndags kveld alle sammen! Håper dere alle får en flott uke!

 

#Babysett #Babybukse #Strikkeri #Hekleri 

 

16 kommentarer til «Et babysett under produksjon»

 1. Nydelig..nå har ikke jeg noen barnebarn, men da vet jeg jo hvor jeg kan bestille om jeg skulle trenge noe..:) Ønsker deg ei flott uke også 🙂

 2. Dette ser ut til og bli et nydelig sett og slikt tar tid når en bruker tynt garn og tynne pinner. Men så blir det fint når det er ferdig strikket/heklet også:-) Artig er det også og strikke babyplagg. Så neste gang du blogger nå så er det sikkert ferdig. Vil få ønske deg en god uke :-))

 3. Hobbystua:
  Tusen takk Marianne 🙂 Det spørs hvor flink jeg er til å sette meg ned på kvelden etter trening, aktiviteter osv. Takk i lige måde 🙂

 4. Det blir eit nydelig strikkesett. Syns du fikk gjort masse forrige helg eg. Og veldig lurt å ta den «kjedligste» delen først. Du er jo så fli nk å hekle også du. Og sy for den del. Ein alsidig håndarbeids kunstner. Det er imponerende alt du får til i tillegg til full jobb, barn og heim. Mannen stiller jo opp og tar sin del tror eg. Men alikevel. Eg har jo bare ein jobb hehe. Sjølv om eg no utforsker nye teknikker. det er gøy da. Ha ein fin dag, god ny uke og kos deg med håndarbeide og gled deg til du kan alge det du sjølv har lyst til. Klem fra Høy

 5. Oi det var en flott drakt 🙂 Jeg har dessverre mistet strikkelysten min. Etter 10 års strikkepause, så for ca to måneder siden gikk jeg å kjøpte masse garn. Designet og strikket en dukkedrakt med genser, bukse, lue og votter. Men når jeg skulle begynne på sokken orket jeg ikke mer 🙂
  Kanskje jeg blogger mønsteret, er en ganske stor jobb og skrive ned og lage et mønster.
  Ha en fin dag 🙂

 6. Lisbeth Pedersen:
  Tusen takk 🙂
  Det er en stooor jobb og lage mønster og ikke minst få skrevet det ned. Det hadde vært artig å se det settet 🙂 Utrolig bra og designe selv da 🙂
  Ha en flott dag!

 7. Koselig å pusle med småplagg.
  Synd babisene vokser så fort, også ut av slike stasplagg!
  Men sånn er det jo. Og dette er klær man gjerne sparer på. Og arver.
  Håper at kvelden din er god ^^

 8. inspotato:
  Men det er jo det som er greit med strikkaplagg da 😉 De holder jo en stund, og siden dette er det første barnet så er det jo stor mulighet for at settet vil bli brukt av flere … eller gå i arv.
  Har hatt en fin kveld så langt 🙂 Håper du har en fin kveld selv 🙂

 9. Ja, stikking av bukse i tynt garn tar tid, men du verden så flott det blir når der er ferdig 🙂
  Dette blir nok et kjempe flott sett og du har all grunn til å være stolt over å ha laget dette 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *