Fabrikkutsalg er farlige greier ;-)

Fabrikkutsalg med garn kan være farlige greier å besøke … 

For 2 uker siden var jeg på Viking Strikkefestival i Oltedal, noe som jeg fortalte om her: http://hekleriogra.blogg.no/1414931291_viking_strikkefestiva.html

Som jeg fortalte hadde vi flere turer inn i fabrikkutsalget. De hadde masse garn og tilbehør, men også mye flott pynt og interiør. Ojojoj … Jeg gikk heldigvis ikke amok 😉 Men det jeg hadde av håndarbeidspenger jeg hadde tjent opp gikk med i løpet av helgen.

Dette sjalgarnet med paljetter har jeg siklet på lenge! Med 30% så ble ikke prisen gale her …

En av deltakerne strikket på et par sokker som det ble flott mønster på. Må jo skjerpe meg litt og få strikket noen sokker til oss i heimen, så da ble det litt sokkegarn. Synes jeg greide å begrense meg greit her 😉

Gubben lurte på om jeg kunne strikke et sitteunderlag som han kan ha i kajakken. Siden det skal toves så måtte jeg jo ha et garn beregnet på det. Syntes disse fargene var artige, og gubben var fornøyd med fargene når jeg viste det til ham 🙂

Dette garnet har jeg kjøpt for å strikke et sett med lue, skjerf og votter til meg selv. Det lyse blå garnet skal bli en lue til en ung liten frøken;-) Lue fikk jeg inspirasjon til på  strikkefestivalen 🙂 

Dette falt jeg bare pladask for … det kan jo ikke være fargen vel …. 😛 Ikke noen spesiell tanke hva det skal brukes til, men det kommer nok etterhvert.

Jeg synes jeg fikk mye garn for pengene, og jeg gleder meg til å gjøre om dette til fine prosjekter. Men det får bli etterhvert 😉

I helgen skal jeg på Styremøte & Lederkonferanse i DIS-Norge. Det blir spennende og koselig å treffe igjen mange kjente. Satser på at jeg kanskje kan få strikket litt selv om det er et tett program 🙂

Ha en riktig god helg, uansett hva du skal i helgen.

 

#Garninnkjøp #Vikinggarn #Strikkefestival #Fabrikkutsalg #EmblaPaljett #VikingRaggen #Naturgarn #VikingEcoAlpaca

10 kommentarer til «Fabrikkutsalg er farlige greier ;-)»

 1. Åååå masse fint garn her ja:) jeg klarte » heldigvis» å kjøre rett forbi i går da jeg hadde et ærend litt lenger inne i dalen. Må seriøst slanke litt på garnbeholdningen min;) ha en fin helg.

 2. Du er ei travel dame. Opptatt mange helger. Men du er jo ung og sprek du :). MAsse herlig garn hadde du hvertfall fått kloa i. Balder og økogarnet er bare heilt herlig. Skjønner at eg må hamstre litt meir garn etter kvart. Men no har eg ikkje plass til meir, så no får eg bare strikke på eis tund. Ha ei flott helg og kos deg. klem fra Høy.

 3. Her var det masse lekkert garn og flotte farger og ikke minst det sjalsgarnet med paljetter. Blir spennende og se hva du tryller frem utover nå. Ellers må du ha en fin helg selv om den kanskje blir hektisk,,men slik er det innimellom:-)

 4. minnieogmeg:
  Hehehe 🙂 Da var du veldig flink 🙂 Heldigvis sa lommeboka nei, så det ikke ble veldig mye mere 😉 Begrenset hvor mange prosjekter en greier av gangen 😉 Slanking av garnbeholdning … aldri hørt om det 😛 … Ha en riktig flott helg!

 5. gretashobby:
  Ja, i høst føles det som om det har vært mye hele tiden. Det har faktisk ikke vært mange helgene hvor det ikke har vært noe …
  Økogarnet kjentes helt fabelaktig og Balder var ganske bra det og 🙂 Hehe … har en ikke plass så har en ikke plass.
  Takk Greta 🙂 En riktig flott helg til deg og T også 😉

 6. Hobbystua:
  Helt enig Marianne 🙂 Gleder meg til å gyve løs på garnet 😉
  Tusen takk, det er rimelig fullt program i helgen. Men nå har jeg valgt å være med på det, så da er det bare å stille opp 🙂 selv om det innimellom hadde vært deiligere å være heime 😉
  Ha en riktig flott helg!

 7. Det klør i hendene mine å ta fatt på håndarbeid, når jeg ser de fine garn som du har kjøpt, men håndleddene er fortsatt ikke god, så jeg må vente litt:)
  Lykke til med deg:)
  Det blir sikkert fine strikke prosjekter:)

 8. foreignerat50:
  Det skjønner jeg godt at det gjør. Det er vanskelig å holde seg vekk fra det 😉
  Håper at håndleddene dine blir bedre slik at du kan holde på med håndarbeid igjen.
  Tusen takk 🙂 Ha en riktig god helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *