Den første helgen i advent

Jeg vet at vi er kommet til 3. søndag i advent, men jeg henger litt etter med innleggene her, så dere får bare bære over med meg. Har lyst til å vise resultatet av pynting og klargjøring til adventstiden her i heimen 🙂 

Jeg gleder meg til adventstiden 🙂 Synes det er gøy å kunne pynte og gjøre det fint.Har tatt noen stemningsbilder som jeg vil vise deg 🙂

Dette lysfatet står på spisestuebordet. Jeg syntes det ble veldig fint og er veldig fornøyd 🙂

 

Skjenken er klar for advent 🙂 og det samme er adventslysene 😉

Her med alle kalenderne 🙂 Barna får en kalender fra oss og så har de de siste årene fått en kinderkalender fra sin bestefar. Det er jo blitt tradisjon og de gleder seg veldig til den og 🙂 Pakkekalenderen på veggen ligger litt etter skjema siden en ung herremann kom på kvelden den 30. november og sa at han hadde funnet ut hva slags kalender han ønsket seg i år … Og som en følge av det startet hans adventskalender den 2. desember i år 😉

 

Det er god advent stemning inne, men det var ikke mye ute som minnet om at det er vinter og siste november på dette bildet. Har to barn som gleder seg masse til snø, og så gjenstår det bare å vente og se om det blir hvit jul i år eller ikke …

Denne helgen (dvs. 3. helg i advent) fikk jeg blitt ferdig med alle julegavene. De som skal sendes er sendt, med ett unntak. Der gjenstår det litt montering før den skal sendes i morgen. Kjenner at det er deilig å senke skuldrene og føle at jeg faktisk ligger godt an nå 🙂 

I dag har vi hatt juleverksted med en god kollega og venn og hennes døtre, og deretter fikk vi julemiddag hos en god venninne og mannen. Pga juleverkstedet fikk ikke vi vært med og hentet et juletre i skogen i dag, men jammen meg hadde mannen hennes vært i skogen og tatt med seg noen slik at vi kunne velge oss ut et 🙂 Snakk om service altså! Og ho mor fant et som ho var godt fornøyd med også 🙂 

Det gjenstår litt baking, den siste rengjøring før jul, pynting av juletreet som ikke skal skje før 23. desember samt kos og diverse. Til uka kommer nissene på plass i huset også. Blir spennende hvordan det blir til slutt. Det er gøy å pynte til jul i et «nytt» hus 🙂 Det blir nok bra til slutt 😉 

Satser på at det blir en koselig uke både på jobb og hjemme. I morgen skal oss jentene i gjengen ha lunsj på Egon, tirsdag skal vi ha gruppemøte med litt kos og fredag blir det julefrokost på jobb. Selv om det vil gå litt tid til trening og overtidsjobbing så blir det bra 🙂

Ha en riktig flott uke! Kos deg masse!

#Jul #Advent #Stemning #Adventslys

6 kommentarer til «Den første helgen i advent»

 1. Hei vennen. Bedre seint enn aldri heiter det j. Du ahdde pynta veldig fint til advent. Her hopper vi bukk over adventspyntinga. Tar jule pyntinga tvert vi .). Ikkje enkelt det med å bestemme seg for om ein er for stor eller ikkje til pakkekalender hehe.
  Her snør det no godt. Men om det er snø som blir liggende, sjå det er vanskelig å sei.
  alltid godt når ein kjem så langt at gavne er i boks. Da kan man virkelig senke skuldrene. Er ikkje 100% ferdig, men holder bare på med eit bakstykke og så skal det monters, så eg har god tid. Den skal levers den 23.
  Kan tenke emg at det er ekstr gøy å pynte i år, da dere bor på ny plass. Blir nok fint. Uten tvil. HA ei morsom og koselig uke. klem fra kvite Høyanger.

 2. gretashobby:
  Tusen takk 🙂 Vi har ikke fått noe særlig snø enda, det veksler mellom pluss-grader og regn og kuldegrader og is for tida … har 2 her som venter fælt på snø!
  Har en som jeg skal montere litt på i kveld, og så er det til ungene fra oss. Men jeg har jo god tid til de 🙂 Satser på at det blir bra 😉
  Hils 🙂 Klem

 3. Hei på deg:-) Jeg bærer over med deg for vet du er opptatt med både jobb og sikkert barn som skal på noe . Så du er unnskyldt. Men veldig koselig når du er her og kan vise frem noe. Og som jeg kan se så har du det helt strøkent i hjemmet med nydelige dekorasjoner og adventpynt. Ja nå går det for fort frem og før vi vet ordet av det så er det et nytt år. Men ser frem til at solen skal snu og dagene går sakte men sikkert mot den rette tiden igjen. Fortsatt fin førjulstid og veldig koselig og se deg her:-)

 4. Hobbystua:
  Tusen takk! Det var utrolig hyggelig å høre 🙂
  Det skal bli godt at det går mot lysere tider ja, nå for tida er det mørkt både når jeg reiser til og fra jobb … kjedelig og ikke veldig oppmuntrende…
  En flott førjulstid ønskes deg og 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *