Litt julehemmeligheter ;-)

Jeg har sett flere bilder av et sjal/skjerf på flere av håndarbeidssidene på Facebook. Det har det velklingende navnet «Quilted Lattice Ascot». Oppskriften er på engelsk, men kan evt. kjøpes på norsk men da med garn.

Jeg tok sjansen og bestilte oppskriften på engelsk, selv om jeg var litt nervøs om jeg skulle greie det. Men oppskriften var godt illustrert og ved hjelp av den og noen youtube-videoer som viste hvordan jeg skulle strikke de forskjellige maskene, så fikk jeg det til. Når jeg først kom inn i mønsteret så var det ganske enkelt å strikke og ikke minst ganske kjapt 🙂

Det er deilig å kunne holde på med håndarbeid som jeg selv har lyst til uten egentlig å ha noe press på seg 🙂

Ha en flott fredag kveld og lørdag 🙂

 

#Miraquel #BabyAlpakka #QuiltedLatticeAscot 

8 kommentarer til «Litt julehemmeligheter ;-)»

 1. Helt nydelig disse halsene,og det er jo som og ha på seg et fint smykke i halsen. Ja nå kan du bare slappe av med det du selv har lyst til og strikke og hekle. Jeg har vært inne på tanken flere ganger om og bestille mønster og garn på Projo men slått det fra meg igjen da dem skulle ha 150 kr bare for og sende det og +++++ for garn og mønster. Men ……:-) Ha en riktig fin helg 🙂

 2. Hobbystua:
  Er helt enig med deg 🙂 Synes de er veldig flotte 🙂
  Jeg betalte 50 kroner for den på craftsy.com og den er ganske enkel så det greier du flott 🙂 Ellers så kjenner du noen som kan hjelpe deg 😉
  Jeg ville bruke det garnet jeg selv vil 🙂
  Ha en riktig flott helg Marianne 🙂

 3. Så flink du er. Engelske oppskrifter er ikkje det eg knekker lettest. Da må eg hvertfall ha veldig gode bilder samtidig. Det vart kjempefint. Veldig kjekt å strikke bare for å strikke av og til. Koser emg ekstra med sånt strikk eg og no. Håper du får ein super dag i dag. Og igjenn tusen takk for hjertet som henger på treet.

 4. gretashobby:
  Gruer meg litt til engelske oppskrifter jeg og, men har prøvd 3 forskjellige og det har gått fint hver gang … bruker litt tid til å begynne med for å finne ut hva de forskjellige uttrykkene betyr. Det er veldig deilig å strikke etter ønske 😉
  Så koselig at du likte det … det er jo ikke så mye, men jeg ønsket å sende en liten ting 🙂 Kos deg masse! Stoor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *