Litt flere julehemmeligheter :-)

Da jeg var på Viking strikkefestival i oktober så kjøpte jeg et garn som heter Viking Øko Alpaca, et fantastisk mykt og deilig garn. Jeg hadde et prosjekt i tankene med det garnet og nå fikk jeg endelig mulighet til det 🙂

Dette mønsteret har jeg strikket mye av tidligere, men da i form av dukketøy 🙂 I høst har det blitt veldig populært pga. Kari Traa sin lue basert på dette mønsteret. Det kalles «falske fletter», men jeg synes de gjør et flott mønster 🙂

Lua var ganske rask å strikke og mønsteret er ganske enkelt når man bare kommer inn i det 🙂 Og med pinne nr. 6 så gikk det radig 😉

#VikingØkoAlpaca #Lue #FalskeFletter

10 kommentarer til «Litt flere julehemmeligheter :-)»

  1. Dette er flotte luer og mønsteret kan jo brukes til så mye. Artig at du tar deg tid til blogg og sikkert deilig og kunne strikke noe som heller ikke er bestillinger nå:-) Bare gjøre det en vil:-) En fortsatt fin lørdag ønsker jeg deg:-)

  2. Hobbystua:
    Nå kan jeg gjøre det uten å ha dårlig samvittighet for at jeg burde gjort andre ting 😉 Det er veldig deilig 🙂 Takk i lige måde 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *