Litt julekos …

Var innom facebook en dag og fikk se et bilde av noen heklede julehjerter, og fikk umiddelbart lyst til å prøve meg på de 🙂

Jeg har brukt garnet som står i oppskriften 🙂 De var kjappe og ganske enkle og hekle. 

Jeg ble ikke helt fornøyd, syntes de ble litt vel tykke, men kommer nok til å prøve de i en annen type garn etterhvert 🙂

Oppskriften fant jeg her: http://www.hekleguri.com/26231625

#Hekleguri #Julekurv #Julehjerte

10 kommentarer til «Litt julekos …»

 1. Har sett på disse hjertene selv og jeg tror nok et tynnere garn hadde blitt finest og med søstrene grene sitt garn er jo et godt alternativ,,men syntes dine julehjerter ble fine jeg da. Men nå har du jo sett selv at dem kanskje blir litt klumpete av tykt garn. Men noen ganger så må en bare ta det en har av garn for en klarer ikke og utsette noe en får se og vil gjøre på direkten:-) Ønsker deg en fortsatt fin romjul og snart er vi over på et nytt år. Tiden går for fort:-)

 2. dei var no veldig stilige da. Tror nok som du at dei blir meir elegant med tynt garn. Men som prøve prosjekt så var dei jo veldig fine da. Kjekke smågaver , til seg sjølv og andre. Du får finne frem tynnere garn til neste år.
  Kjekt å prøve ut sånne småting no i denne juletida da du kan strikke på nett det du vil. Fortsett med alsklags kos og nyt det å vere sqman med familien. Så snakkes vi snart. Klem

 3. Hobbystua:
  Har ikke prøvd søstrene grene sitt garn enda jeg. Tenkte jeg skulle prøve Mandarin Naturell. Er godt fornøyd med det til både grytekluter og kluter 🙂
  En må jo prøve litt forskjellig 😉 Ha en riktig flott romjul du også Marianne 🙂 Nå har jeg fri fram til mandag 🙂 Så det blir nok litt mer strikk og hekl 😉

 4. gretashobby:
  Tusen takk Greta 🙂 Hehe .. ikke sikkert det blir å vente til neste år 😉
  Det er jo gøy å holde på med litt forskjellig og teste litt nå. Har lyst til å lage opp litt slik at jeg har til en evt. messe etter hvert 🙂 Men tar det helt med ro 🙂 Vil kose meg med håndarbeidet nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *