Bittamis Adventsmysterium 2014 – del 2

I dag skulle jeg treffe en venninne på Låven til Sol og Knut. Det var lenge siden vi hadde treftes og hadde hatt en venninnestrikkeprat, så nå var det endelig på tide 🙂

Jeg har startet på et prosjekt med en jakke til meg selv, men den er nok dårlig egnet til skravlings samtidig med strikking. Tok derfor med meg Kalenderskjerfet mitt for å fortsette litt på det 🙂

Har fortalt om det tidligere – http://hekleriogra.blogg.no/1419880978_bittamis_adventsmyste.html

Det var utrolig koselig å ha litt tid sammen igjen og selv om strikkepinnene ikke går så fort, så går de allikevel 🙂 Og det er så utrolig koselig på Låven til Sol og Knut 🙂 Det er mye godt som serveres og ikke minst en utrolig god service og godt humør 🙂 Vi trives veldig godt der. Benytter sjansen til å komme dit når de har åpent den første lørdagen i måneden 🙂

Og slik ble skjerfet med del 1 og 2 🙂

Nå skal jeg kose meg med litt jakkestrikk 🙂 Ha en utrolig flott lørdagskveld 🙂

 

 

#Bittami #Adventsmysteriet #Kalenderskjerf #Venninnestrikkeprat #LåventilSologKnut

8 kommentarer til «Bittamis Adventsmysterium 2014 – del 2»

 1. Låven er åpen en gang i mnd….er det en slags kafe ? Hyggelig hørtes det ut i allefall ..og sikkert lurt å ha med enkelt strikketøy (selv om jeg ikke syntes det på bildet her så så enkelt ut), Kan huske før da jeg strikka og kom hjem fra «symøte»eller noe slikt..og måtte rekke opp flere omganger..pga skravling..hehe..

 2. annebe:
  Ja, det blir en slags kafe 🙂 Du kan kjøpe litt og bite i samt kaffe og te 🙂 Utrolig koselig sted 🙂 Hehehe … det er fort gjort at det blir feil når det blir mye skravlings 😉 Men det gikk greit denne gangen 🙂 Ha en flott kveld!

 3. Så kjekt å ha ein slik plass der dere kan møtest og skravle og kose dere da. Syns no ikkjea t det strikket der er skravle strikk heller eg da men. Fint blir det hvertfall. Ha ein super lørdagskveld videre vennen

 4. gretashobby:
  Det er veldig flott 🙂 Du er ikke den eneste som sier det … men jeg syntes det var greit strikk 🙂 Men det gikk ikke veldig fort da 😉
  Takk 🙂 I lige måde Greta 🙂

 5. foreignerat50:
  Tusen takk 🙂
  Jeg ser ikke på den jeg prater med hele tiden når jeg strikker, men det går fint 😉 Spesielt hvis vi er flere med samme interesse 🙂
  Ha en flott dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *